Νέα ληστεία σε διαμέρισμα του Άνω Χολαργού

Φωτό αρχείου
Το περιστατικό σημειώθηκε σε οικία ηλικιωμένης το πρωί της Κυριακής (14/1), στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους & Τήνου.

Στις 4 Ιανουαρίου γράφαμε για τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών σε κατοικίες του Άνω Χολαργού, σε μία ανάρτηση που έγινε... viral στην περιοχή, με αρκετούς αναγνώστες του «Μένουμε Χολαργό» να καταθέτουν ανάλογα περιστατικά από ληστείες σε διάφορα σημεία της πόλης.

Μόλις δέκα μέρες αργότερα, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στο πρώτο ενημερωτικό Μέσο του Χολαργού κατέφτασε η -επιβεβαιωμένη- πληροφορία για μία νέα ληστεία, ξανά στην Άνω περιοχή και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους & Τήνου.

Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί, σε διαμέρισμα όπου διαμένουν μία ηλικιωμένη γυναίκα με την άρρωστη κόρη της, δύο άτομα που εισήλθαν στην πολυκατοικία ζήτησαν από την ηλικιωμένη που τους άνοιξε να ζεστάνει λίγο νερό προκειμένου να επισκευάσουν το καλοριφέρ. Οι δράστες βρήκαν έτσι την ευκαιρία να εισβάλουν στο διαμέρισμα, όπου απέσπασαν πολλά χρήματα καθώς και χρυσαφικά.

Στο σημείο κατέφτασαν τόσο η Άμεση Δράση όσο και η Ομάδα Δίας, με τους δράστες ωστόσο να έχουν προλάβει ήδη να γίνουν... καπνός.

Τα περιστατικά κλοπών στο Χολαργό αυξάνονται παρά μειώνονται και καλό θα είναι όλοι μας, κυρίως όμως οι άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήνουμε κανέναν περίεργο να εισέρχεται στον ιδιωτικό μας χώρο.

Ετικέτες