Αλλεπάλληλες κλοπές κατοικιών στον Άνω Χολαργό

Τρία διαφορετικά περιστατικά εισβολής σε σπίτια καταγράφηκαν επίσημα παραμονές Χριστουγέννων, με τους ληστές να δρουν ατάραχοι σε κοινή θέα σε διαμέρισμα της οδού Σύρου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν άπαντες, αφού τα κρούσματα κλοπών σε κατοικίες του Χολαργού έχουν ενταθεί. Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν καταφτάσει στο «Μένουμε Χολαργό», αλλά και με βάση επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον τρεις εισβολές σε σπίτια σημειώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στον Άνω Χολαργό, κατά την περίοδο της παραμονής των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, σε μία από τις περιπτώσεις, οι αθίγγανοι δράστες που είχαν καταφέρει να σκαρφαλώσουν στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Σύρου, όταν έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς, προσπάθησαν ατάραχοι να βγουν και από πάνω, ισχυριζόμενοι πως ψάχνουν για ένα σκυλάκι που χάθηκε!

Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία για κάθε περίεργη κίνηση που παρατηρούν εντός της ιδιοκτησίας τους, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ετικέτες