Ανοίγουν οι αιτήσεις για το Summer Camp του ΔΟΠΑΠ

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ετήσιο καλοκαιρινό καμπ του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.

Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιείται από το ΔΟΠΑΠ το Summer Camp του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Το ιδιαίτερα επιτυχημένο καμπ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-15 ετών (Α’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου), διαιρείται σε δύο περιόδους, (Α’ Περίοδος 18 έως 29 Ιουνίου και Β’ Περίοδος 2 έως 13 Ιουλίου).

Το καμπ του ΔΟΠΑΠ διεξάγεται και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων διάρκειάς του, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με ομαδικά και ατομικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ξιφασκία κ.ά.), με πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και με κολύμβηση στη θάλασσα.

Οι αιτήσεις θα γίνονται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.dopap.gr), στην υποενότητα Summer Camp της κατηγορίας Αθλητισμός, από το πρωί (07:00) της Παρασκευής 25 Μαΐου 2018 και έως τη συμπλήρωση των θέσεων.

Ετικέτες ,