Κόρινθος-Αθήνα σε 1 ώρα, Μεσογείων-Πλατεία Κύπρου σε 45 λεπτά!

Τον αδιανόητα υπερβολικό χρόνο αναμονής του 416 στη στάση του λεωφορείου έξω από το Μετρό του Χολαργού στηλιτεύει με καταγγελία της στο «Μένουμε Χολαργό» αναγνώστρια του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής.

Νέα καταγγελία στο «Μένουμε Χολαργό» από κάτοικο της περιοχής, με επίκεντρο αυτή τη φορά τον αδιανόητα υπερβολικό χρόνο αναμονής του 416. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ν.Π., την ώρα που χρειάστηκε 60 λεπτά για να φτάσει από την Κόρινθο στο Χολαργό, αναγκάστηκε να περιμένει άλλα... 45 (!) στη λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι να περάσει το 416 και να τη μεταφέρει στην πλατεία Κύπρου, επί της 17ης Νοεμβρίου. Μέσα από τα γραφόμενά της, η καταγγέλουσα ζητά από το «Μένουμε Χολαργό» να βάλει κι αυτό ένα χεράκι, προκειμένου η ίδια και η οικογένειά της να συνεχίσουν να κατοικούν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, η Ν.Π. αναφέρει:

«Παρακαλώ γράψτε για την ταλαιπωρία που τραβάμε με το 416. Έκανα 1 ώρα Κόρινθο-Αθήνα και 45 λεπτά περιμένοντας το 416 από το σταθμό του Μετρό για πλατεία Κύπρου. Και δεν είναι η πρώτη φορά και ούτε η μόνη. Δώστε και εσείς ένα χεράκι για να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΟΛΑΡΓΟ!».

Ετικέτες ,