Χειροκρότησαν τον Σπυριούνη Χολαργός και Παπάγου (pics)

Έλληνες ηθοποιοί, μουσικοί και ερμηνευτές ζωντάνεψαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, μέσα από το τριήμερο αφιέρωμα στον καταξιωμένο ζωγράφο και συντοπίτη μας, Κώστα Σπυριούνη.

Οι εκδηλώσεις έγιναν σε συνεργασία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), με αφορμή το έργο του Κώστα Σπυριούνη «Γραμματόσημα».

Η Μάρω Κοντού, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Σάσα Ντάριο, η Μαριάννα Κουράκου, η Τόνια Καζιάνη, η Ελένη Ροδά, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η ανιψιά της Έλλης Λαμπέτη αλλά και οι ανιψιές της Σαπφούς Νοταρά, ο εγγονός του Ορέστη Μακρή, ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικήτας Κακλαμάνης, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και πολλές άλλες σπουδαίες προσωπικότητες τίμησαν τη βραδιά εγκαινίων της έκθεσης γραμματοσήμων του Κώστα Σπυριούνη, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στο Χολαργιώτη Κώστα Σπυριούνη έγιναν άλλες δύο εκδηλώσεις, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, όπου το Αμφιθέατρο του Δημαρχείου κατακλύστηκε από κόσμο που ήρθε να θαυμάσει τα εξαιρετικά του έργα.

Επιπλέον, μαθητές των σχολείων του Δήμου μας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση των έργων του Κώστα Σπυριούνη, αλλά και να συνομιλήσουν με τον ίδιο.

Στις εκδηλώσεις προβλήθηκε για πρώτη φορά ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κοροδήμου, ο οποίος το επιμελήθηκε ειδικά για το αφιέρωμα αυτό.

Ετικέτες , ,