Μαθήματα αυτοάμυνας από το ΔΟΠΑΠ (pics)

Σε όλα τα δημοτικά γυμναστήρια Χολαργού και Παπάγου.

Ένα νέο πρόγραμμα τεχνών άμυνας έχει ξεκινήσει στα γυμναστήρια του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού, με δάσκαλο τον Μανώλη Δημητρίου, ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στην πάλη, διακεκριμένος σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα μαχητικών αθλημάτων και τεχνών (2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickbox 2016, 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu 2017) και με συμμετοχή σε επαγγελματικούς αγώνες μικτών πολεμικών τεχνών.

Η διδασκαλία των τεχνών αυτοάμυνας πραγματοποιείται σε όλα τα γυμναστήρια του Οργανισμού (Σύρου, Ξανθίππου, Αργυροκάστρου & Νευροκοπίου) και γίνεται με απλό, δημιουργικό και ασφαλή τρόπο, απευθυνόμενη τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

«Τα μαθήματα επικεντρώνουν σε ένα σύστημα ρεαλιστικής αυτοάμυνας, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία από διάφορες πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα όπως πάλη, τζούντο, πυγμαχία και πολλά άλλα. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν μάχη στο έδαφος, όρθια μάχη, κτυπήματα με χέρια και πόδια, λαβές ελέγχου και ακινητοποίησης. Για την καλύτερη κατανόηση της διδασκαλίας οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να εφαρμόζουν τις παραπάνω τεχνικές μέσα από προσομοιώσεις ρεαλιστικών σεναρίων. Τα μαθήματα γίνονται πάντα με σεβασμό και ευθύνη, πάντοτε σε ένα ευχάριστο κλίμα. Για αυτό το λόγο μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά», επισημαίνει ο κ. Δημητρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:

Ετικέτες ,