Τέλος η διπλή στάθμευση στην οδό Αετιδέων

Με σκοπό τη διευκόλυνση της διέλευσης των απορριμματοφόρων.

Με το από 16/1/18 Υπηρεσιακό Σημείωμα, το Τμήμα Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου (ΠΕΚΑΠΡΑ) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ζητεί την τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων στην οδό Αετιδέων της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, από τον αριθμό 5 έως τη διασταύρωση Αετιδέων και Μέτωνος, προκειμένου να είναι δυνατή η διέλευση των απορριμματοφόρων του Δήμου.

Ύστερα από σχετική αυτοψία, προέκυψε πως λόγω της στάθμευσης οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος δεν υπάρχει επαρκής χώρος για τη διέλευση μεγάλων οχημάτων. Έτσι, η Υπηρεσία Τεχνικών Υπηρεσιών εισηγήθηκε θετικά στην τοποθέτηση εμποδίων τύπου «Π» και πλαστικών οριοδεικτών στην πλευρά της μονής αρίθμησης του οδοστρώματος της οδού Αετιδέων, από τον αριθμό 5 έως τη συμβολή με τη Μέτωνος, όπως επίσης και πλαστικών κολωνακίων στην αρχή της οδού Αετιδέων, επί του οδοστρώματος.

Η τελική πρόταση, μάλιστα, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία και θα συζητηθεί στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Μαρτίου 2018, κάνει λόγο για επιπλέον απαγόρευση στάθμευσης στην πλευρά της μονής αρίθμησης της οδού Αετιδέων και συγκεκριμένα έως τη συμβολή της με την οδό Βουτσινά.

Οι ανωτέρω προτάσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και αναμένεται να εγκριθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Μαρτίου 2018.

Ετικέτες ,