«Στους πρόποδες του Υμηττού, ζούμε για μια ομάδα» (pics)

Ξεχωριστές βραβεύσεις, επώνυμες παρουσίες και μπόλικη συγκίνηση στην κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού | Πλούσιο και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του «Μένουμε Χολαργό»

Το Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού φιλοξένησε και φέτος (6/2) την ετήσια γιορτή του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου ολόκληρου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού. Του ποδοσφαιρικού συλλόγου που ίδρυσε πριν από 71 χρόνια στη γειτονιά μας ο Γάλλος ανταποκριτής της Λε Μοντ στην Αθήνα, Μαρκ Μαρσώ.

Ήταν όλοι εκεί. Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Σύμβουλοι, πρώην Υπουργοί, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, κυρίως όμως οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα, ο κόσμος που αγαπάει παθολογικά τον ΟΦΧ και τον στηρίζει είτε οικονομικά είτε απλώς με την παρουσία και τη φωνή του και φυσικά το μέλλον, τα πιτσιρίκια των ακαδημιών, η χαρά της ζωής.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΧ και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παπάγου-Χολαργού, Χρήστος Πετράκης. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και ο αγαπητός σε όλους Πρόεδρος του ΟΦΧ, Κυριάκος Γεωργιάδης.

Ξεχώρισαν οι βραβεύσεις του προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της πόλης (ΑΕ Χολαργού), Στέργιου Κουφού, του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Νίκου Σαργκάνη, του μεγάλου χορηγού του συλλόγου, Άκη Παπανώτη, του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του Χολαργού, Γιάννη Κουσάνα, των νεαρών ποδοσφαιριστών που εισήχθησαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και του παλαιότερου και πιο πιστού οπαδού του ΟΦΧ, Δημήτρη Χάλκου, που, μαζί με τον Πάρη Καλαϊτζάκη, αποτελούν και τους πρωτεργάτες της μετέπειτα ίδρυσης του ανδρικού τμήματος μπάσκετ (πρώην ΟΦΧ, ΚΟΧ, νυν ΑΕΧ).

Ετικέτες , ,