«Γαλανόλευκη» εκπροσώπηση από Κουμαντάκη-Πολίτη (pics)

Στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας «7th Nations Cup», που διεξήχθη από τις 9 έως τις 14 Ιανουαρίου 2018 στο Σόμπορ της Σερβίας, έδωσε για δεύτερη σερί χρονιά το παρών η πρωταθλήτρια του Αίαντα Χολαργού, Ερωφίλη Κουμαντάκη, συνοδευόμενη από τον προπονητή του συλλόγου, Ιάσονα Πολίτη.

Μαζί με τις Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου, Χρυσούλα Πλέα, Ραφαέλα Αραμπατζή, Κορίνα Δαπόντε και Αντωνία Γιαννακοπούλου, η Κουμαντάκη εκπροσώπησε τη χώρα μας φορώντας για μία ακόμη φορά το εθνόσημο, αγωνιζόμενη στο ρινγκ στην κατηγορία των 54 κιλών.

Όπως το 2017, έτσι και φέτος, η Ερωφίλη βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα διεθνές μετάλλιο, ωστόσο επέστρεψε απόλυτα κερδισμένη, γεμάτη μοναχά οφέλη από την αξιέπαινη υπερπροσπάθειά της.

Αυτό άλλωστε καταμαρτυρούν και τα λόγια του προπονητή της, κ. Πολίτη, αμέσως μετά την επιστροφή στα πάτρια εδάφη:

«Είμαι υπερήφανος που έχω στην ομάδα μου ένα παιδί που δίνει την ψυχή του, χρόνια τώρα, από αγνή αγάπη στο άθλημά μας και στην ομάδα μας. Διπλά υπερήφανος που ήταν μέλος αυτής της πολύ επιτυχημένης ελληνικής αποστολής, βγάζοντάς μας ασπροπρόσωπους με την ψυχωμένη και πολύ καλή εμφάνισή της, για μία ακόμη φορά».

Το «Μένουμε Χολαργό», ως υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας του Αίαντα Χολαργού, συγχαίρει τον Ιάσονα και την Ερωφίλη για τη νέα αυτή σημαντική στιγμή του συλλόγου και της χολαργιώτικης πυγμαχίας, ευχόμενο ακόμη μεγαλύτερες στιγμές στο μέλλον!

Ετικέτες ,