Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (pics)

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (10/1) τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ΠΟΚΕΠΑ (Ελ. Βενιζέλου 1), με την αναδιαμόρφωση του χώρου να αποτελεί πρωτοβουλία του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρη Οικονόμου.

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο προσφάτως ανακαινισμένο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (ΠΟΚΕΠΑ) επί της οδού Ελευθερίου Βεζνιέλου 1, παρουσία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρη Οικονόμου και αρκετών ακόμη προσωπικοτήτων από το πολιτικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του Δήμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επιτυχημένη προσπάθεια του Οργανισμού να ανακαινίσει το ιστορικό αυτό Πολιτιστικό Κέντρο, με το Δήμαρχο να δίνει τα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ για το έργο που έφερε εις πέρας. Πέρα από το Δήμαρχο στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό τόσο ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρης Οικονόμου, όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού προχώρησε πρόσφατα σε εκ βάθρων ανακαίνιση του Πολιτιστικού Κέντρου Παπάγου (ΠΟΚΕΠΑ), επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 1.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν τη βελτίωση της κύριας αίθουσας και τον καλλωπισμό του Κέντρου. Συγκεκριμένα, οι εργασίες περιελάμβαναν βάψιμο της κύριας αίθουσας με ζωντανά χρώματα, αντικατάσταση του πλαστικού δαπέδου με Laminate, αλλαγή των κουρτινών με τοποθέτηση Rollers και εμπλουτισμό του φωτισμού με νέα σώματα φωτός και διακόπτες. Επιπλέον, ο Οργανισμός προχώρησε σε αγορά 110 καρεκλών, καινούργιου αναλογίου, προτζέκτορα και οθόνης προβολών.

Ετικέτες , , ,