Δήμ(ι)ος... περιορισμένης ευθύνης (pics)

Όταν δεν σέβονται τα αυτονόητα ούτε οι άνθρωποι του Δήμου...

Η σημερινή (8/11) καταγγελία του Σπύρου Πετρογιάννη (κάτοικος Χολαργού) στο «μένουμε... Χολαργό!», η οποία συνοδεύεται και από δύο χαρακτηριστικότατες φωτογραφίες, μιλάει από μόνη της.

Τι περισσότερο να πεις και να γράψεις όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι της διοίκησης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού δεν σέβονται τα αυτονόητα.

Ας καμαρώσουμε λοιπόν όλοι μαζί το εικονιζόμενο δημοτικό όχημα, σταθμευμένο επάνω στη βοηθητική ράμπα του πεζοδρομίου, στη διασταύρωση των οδών Ξανθίππου και Αριστοφάνους. Εκεί βρήκε ο άνθρωπος να παρκάρει, εκεί πάρκαρε. Τόσο απλό.

Το ΙΧ του ο καθένας έχει (;) το δικαίωμα να το σταθμεύει όπου θέλει, επωμιζόμενος και τις ανάλογες -ατομικές- ευθύνες. Το κρατικό-δημοτικό όχημα, όμως, εάν δεν προσέξεις πώς θα το χειριστείς, μπορεί εύκολα να εκθέσει και εσένα που το οδηγείς αλλά και την υπηρεσία που εκπροσωπείς.

Ή όπως σημειώνει και ο ίδιος ο κ. Πετρογιάννης: «Πώς ξέρεις ότι ο Δήμος σου σε αντιμετωπίζει πραγματικά σαν σκουπίδι; Βρίσκεις τα οχήματά του παρκαρισμένα με αυτό τον τρόπο πάνω στη ράμπα που έχεις τόσο ανάγκη».

Ετικέτες