Σε... γκρίζο φόντο η πρώτη ήττα για τον ΑΚΟ Άρη (pics)

Από τους διαιτητές που φόρτωσαν από το πρώτο ημίχρονο με ανύπαρκτα φάουλ την ομάδα του Χολαργού απέναντι στον Αμύντα σημαδεύτηκε η πρώτη ήττα για τις «κιτρινόμαυρες» στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Αν και ο Άρης Χολαργού βρισκόταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής (22/10) στον Υμηττό, οι αποβολές με 5 φάουλ των Κόρμπου και Πολιτοπούλου στο τελευταίο δεκάλεπτο έδωσαν τη χαριστική βολή στο σύνολο των Γεωργουδάκη-Ροΐδου, με τον Αμύντα να επικρατεί εν τέλει οριακά με 58-56, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Τσαχάκη, Γιαννακόπουλου, οι οποίοι φόρτωσαν από το πρώτο ημίχρονο τις «κιτρινόμαυρες» με ανύπαρκτα φάουλ, την ώρα που η αντίστοιχη ψηλή (Τζέμη) των γηπεδούχων χρεώθηκε με το πρώτο της φάουλ στην τρίτη περίοδο!

Οι συνολικά 20 ελεύθερες βολές που εκτέλεσε ο Αμύντας, σε αντίθεση με τις μόλις 5 του Άρη, καταδεικνύουν ξεκάθαρα πως ο Χολαργός δεν λύγισε μόνο αγωνιστικά στον Υμηττό, αλλά και διαιτητικά.

Από εκεί και πέρα, η εικόνα των «κιτρινόμαυρων», που είχαν για κορυφαίες τις Σμυρναίου και Σερέπα, έκανε ξεκάθαρο πως η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη φετινή Α’ ΕΣΚΑ, όπως και η πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου που θα κριθεί στο ίδιο γήπεδο, περνούν αποκλειστικά από τα δικά τους χέρια.

Επόμενος αντίπαλος η Ένωση Γαλατσίου, στο «Αντώνης Τρίτσης», την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 18:30.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 58-56

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-23, 29-32, 40-43, 58-56

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαχάκης, Γιαννακόπουλος

ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη, Λιάκου): Κεμαβόρ 8 (1), Τριμέρη 13 (2), Μαργώνη 6, Καλλιώρα 17 (1), Τζέμη 5, Σιδηροπούλου 2, Σιδέρη 2, Δημέλη, Καράντζαλου, Αθανασούλια 1, Ντάνου 4, Μαζαράκη

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γεωργουδάκης, Ροΐδου): Σερέπα 8 (2), Σμυρναίου 15 (1), Παπαδρόσου 4, Αθανασίου 2, Τσότρα, Τρανούλη, Πολιτοπούλου 2, Καράμπελα, Τζαμαρία 3 (1), Σταυροπούλου 13, Ζάβρα, Κόρμπου 9

Ετικέτες ,