Μουντάκη και Γκούμα επικεφαλής των «Ημερών Περικλέους 2017»

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας & Προώθησης της Απασχόλησης Παπάγου-Χολαργού και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού ορίστηκαν ως επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων «Ημέρες Περικλέους 2017».

Οι «Ημέρες Περικλέους» αποτελούν μια πρωτοβουλία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού προς τιμήν του Περικλή, η οποία στοχεύει στην καθιέρωση ενός σύγχρονου προτύπου διεπιστημονικής σκέψης και συζήτησης γύρω από το ρόλο και τη σημασία της περιόδου εκείνης της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, που είναι γνωστή ως ο «Χρυσός Αιώνας του Περικλή».

Ο Περικλής, σύμβολο του Χολαργού και του Δήμου μας, κατέχει παγκοσμίως και διαχρονικά μοναδική θέση στο ιστορικό γίγνεσθαι, εφόσον το όνομά του ταυτίζεται με την εποχή της μεγαλύτερης ακμής της ιστορίας του αρχαίου Ελληνικού Κόσμου.

Στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Περικλέους», ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού απευθύνεται σε επιστήμονες και καλλιτέχνες διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι καλούνται να παρουσιάσουν με πρωτότυπες εισηγήσεις τις θέσεις τους, προσιτές για το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα για τους νέους.

Η Οργανωτική Επιτροπή για την προετοιμασία και την ορθή διενέργεια των εκδηλώσεων «Ημέρες Περικλέους 2017» απαρτίζεται αναλυτικά από τους:

Έργο της Οργανωτικής Επιτροπής είναι:

Το έργο της παραπάνω ομάδας θα συντονίζει η Αντιδήμαρχος, Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου, ενώ γραμματειακή υποστήριξη θα παρέχει η δημοτική υπάλληλος, Ελένη Γιαννοπούλου.

Ετικέτες , , ,