Στον τελικό του Ευρωπαϊκού τα «γαλανόλευκα» κορίτσια του ΓΑΣΧ! (vids, pics)

Με την ελληνική πεντάδα των Νεανίδων, στην οποία συμμετέχουν οι Αλούπη, Ποταμιανάκη και Χρήστου του ΓΑΣ Χολαργού, να παίρνει πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας της, ξεκίνησε στην Ανκόνα της Ιταλίας το 10ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής, στο οποίο λαμβάνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 21 χώρες.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης (Παρασκευή 22/9) περιελάμβανε τους προκριματικούς των Νεανίδων, όπου η κορυφαία στιγμή για τα ελληνικά χρώματα ήρθε χάρη στην πεντάδα: Οι Ελισάβετ Αλούπη, Ελευθερία Θεοδώρου, Ελένη Ποταμιανάκη, Ελένη Τοπούζογλου, Κωνσταντίνα Χρήστου συγκέντρωσαν 18,450 βαθμούς και κατέκτησε την 6η θέση, μπαίνοντας στην προνομιούχο οκτάδα του τελικού της Κυριακής (24/9).

Παράλληλα, η Ελισάβετ Αλούπη κατέλαβε την 20ή θέση σε σύνολο 31 αθλητριών στο ατομικό Νεανίδων με 18,750 βαθμούς, ενώ το τρίο νεανίδων αποτελούμενο από τις Αλούπη - Ποταμιανάκη - Χρήστου τερμάτισε στη 13η θέση μεταξύ 24 ομάδων με 18,550 βαθμούς.

Το Σάββατο (23/9) διεξάγονται οι προκριματικοί των Γυναικών, με τη Σοφία Παππά του ΓΑΣΧ να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα, ενώ η αυλαία των αγώνων θα πέσει την Κυριακή (24/9) με τους τελικούς όλων των κατηγοριών και αγωνισμάτων.



Ετικέτες ,