Πέρασε στα ημιτελικά, βλέπει τελικό ο ΑΚΟ Άρης! (pics)

Τίποτα δε σταματά τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Χολαργού, που οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Αν και οι «κιτρινόμαυρες» έκαναν τα εύκολα δύσκολα το βράδυ της Τετάρτης (27/9) στο «Αντώνης Τρίτσης», εντούτοις επικράτησαν στο φινάλε της ΑΕΚ Περιστερίου με το οριακό 65-64, πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ).

Ύστερα από τα δύο πρώτα δεκάλεπτα, με την εμφάνιση της ομάδας των Γεωργουδάκη-Ροΐδου να προδιαθέτει για μια άνετη επικράτηση, η αγωνιστική καθίζηση των δύο επόμενων περιόδων έβαλε ξανά στο παιχνίδι τις φιλοξενούμενες, οι οποίες στην τελευταία φάση του ματς αστόχησαν σε μακρινό τρίποντο που θα μπορούσε να αποβεί και μοιραίο.

Από τον ΑΚΟ Άρη ξεχώρισε η Εμμανουέλα Σερέπα, ενώ σημαντικές βοήθειες προσέφεραν και οι Όλγα Σμυρναίου, Ευγενία Πολιτοπούλου και Μαρία Κόρμπου. Για την ΑΕΚ ουσιαστικά μια ομάδα μόνη της ήταν η Στέλλα Λιναρά.

Αντίπαλος του Άρη Χολαργού στο νοκ άουτ ημιτελικό θα είναι ο Αμύντας, ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε το βράδυ της Τετάρτης (27/9) τον Εύνικο.

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΠ 65-64

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου, Μελισσάρης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-12, 44-32, 55-53, 65-64

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γεωργουδάκης, Ροΐδου): Σερέπα 9 (1), Σμυρναίου 9, Παπαδρόσου, Αθανασίου 3 (1), Τσοκανά, Τρανούλη 5 (1), Πολιτοπούλου 10, Καράμπελα, Τζαμαριά 7 (1), Σταυροπούλου 6, Ζάβρα 6, Κόρμπου 10

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κόμης, Νάος): Γρίβα 4, Σιδεράκη 8, Καλαντζή, Σελίμη 2, Παπακωνσταντίνου 16 (1), Γαβαλά 11 (1), Νάου 1, Δραγωνέα, Βόπη 1, Λιναρά 21 (3), Μαλαπάνη, Κεφαλά

Ετικέτες ,