Η Δημοτική Αρχή απαντά στην Ένωση Γονέων

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση που έδωσε την Πέμπτη (21/9) στην Ένωση Γονέων η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού, σχετικά με τη διοργάνωση της εθελοντικής δράσης «Μαθαίνω την ελπίδα».

Μεταξύ άλλων, από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού τονίζεται πως η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων ήταν ενήμερη και συνεργάσιμη για την εν λόγω δράση, κάτι που αποδεικνύεται και από την προώθηση από πλευράς Ένωσης του προγράμματος της εκδήλωσης στο σύνολο των Συλλόγων Γονέων Χολαργού και Παπάγου.

Από τη Δημοτική Αρχή, μάλιστα, υπογραμμίζεται και το γεγονός πως στην αντίστοιχη προ μηνών δράση «Ντύνω την ελπίδα», η Ένωση Γονέων είχε εκφράσει τα παράπονά της για τη μη συμπερίληψή της στον προγραμματισμό της εκδήλωσης.

Αναλυτικά, η απάντηση από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου έχει ως εξής:

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για την άρνηση συμμετοχής της στη δράση «Μαθαίνω την ελπίδα»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από την Αντιδήμαρχο κα Νικάκη να ενημερωθούν όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, μέσω της Ένωσης, για τη δράση συλλογής σχολικών ειδών και δεν υπήρξε καμία αρνητική απάντηση από την Ένωση, αντιθέτως υπήρξε συνεργασία, η οποία αποδεικνύεται από την προώθηση του emailμε το κείμενο και την αφίσα σε όλους τους Συλλόγους.

Να σημειώσουμε δε, ότι στην προηγούμενη δράση του Τμήματος Πρόνοιας  «Ντύνω την Ελπίδα», τον Μάϊο του 2017, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων είχε εκφράσει παράπονα γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στη δράση.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά και για το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αγκάλιασαν τη δράση ενίσχυσης  οικονομικά αδύναμων οικογενειών,  συμπεριλάβαμε και την Ένωση Γονέων, θεωρώντας ότι στις μέρες μας προέχει η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τις κοινωνικές δράσεις της, γιατί αυτό πραγματικά χρειάζεται η κοινωνία μας και ευχαριστούμε ειλικρινά όλους όσοι με περίσσια αγάπη, ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμά μας για βοήθεια προς συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ετικέτες ,