ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ: «Δεν συμμετέχουμε στη δράση “Μαθαίνω την ελπίδα”»

Ανακοίνωση-κόλαφος της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού, με την οποία αδειάζει τη Δημοτική Αρχή αναφορικά με την εθελοντική δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών.

Στην ανακοίνωση, το ΔΣ της Ένωσης ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στη διοργάνωση του νέου αυτού θεσμού, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη σχετική αφίσα του Δήμου, καλώντας παράλληλα το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, να υλοποιήσει τις επανειλημμένες δημόσιες εξαγγελίες του για στήριξη των οικονομικά αδύναμων συνδημοτών μας με πόρους του Δήμου και όχι με τα χρήματα και τις προσφορές των γονέων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού έχει ως εξής:

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδέποτε έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στη διοργάνωση της Δράσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού «ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ» και συνεπώς εσφαλμένα αναφέρεται η Ένωση Γονέων ως συνδιοργανώτρια στη σχετική αφίσα που δημοσιοποιήθηκε.

Θεωρεί υποχρέωσή του να επαναλάβει δημόσια για μια ακόμη φορά το πάγιο αίτημά, το οποίο επανειλημμένα έχει καταθέσει εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής, για την κάλυψη του συνόλου της γραφικής ύλης για το σύνολο των μαθητών των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών του Δήμου μας από τη Σχολική Επιτροπή.

Καλεί δε τον κ. Δήμαρχο να υλοποιήσει, τουλάχιστον, τις επανειλημμένες δημόσιες εξαγγελίες του για στήριξη στο σχετικό θέμα των οικονομικά αδύναμων συνδημοτών μας με πόρους του Δήμου και όχι με τα χρήματα και τις προσφορές μας.

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δήμου Παπάγου Χολαργού

Ετικέτες ,