3 χρόνια, μένουμε... Χολαργό!

Τι να πρωτογράψεις και τι να πρωτοθυμηθείς για αυτά τα 3 χρόνια ζωής που συμπληρώνει σήμερα Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, το «μένουμε... Χολαργό!».

Πόσες ευχαριστίες, άραγε, πρέπει να εκφραστούν προς όλους εσάς που μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα πήρατε από το χέρι ένα τοπικό Μέσο ενημέρωσης και το οδηγήσατε στην κορυφή σε όλους τους τομείς; Ούτως ή άλλως, το βάρος της ευθύνης με την οποία έχει επιφορτιστεί πια το «μένουμε... Χολαργό!» είναι τεράστιο. Και αυτό το οφείλει σε εσάς, τους πιστούς του αναγνώστες.

7.147 -υπαρκτά και όχι... fake- μέλη στην επίσημη σελίδα του «μένουμε... Χολαργό!» στο Facebook, περισσότερα από κάθε άλλο αντίστοιχο ενημερωτικό Μέσο σε Χολαργό και Παπάγου.

Δεκάδες, εκατοντάδες και ενίοτε... χιλιάδες Like και Share στις -1.748 έως τώρα- αναρτήσεις του «μένουμε... Χολαργό!» σε καθημερινή βάση, με τις αντίστοιχες συγκρίσεις με τα υπόλοιπα Μέσα απλώς... να μην υφίστανται.

Περισσότεροι από 1.000 αναγνώστες καθημερινά, σε αναρτήσεις που αφορούν αποκλειστικά θέματα της γειτονιάς μας και όχι... άλλα ντ’ άλλων.

Απόψεις, προτάσεις, παρεμβάσεις, αφιερώματα και ρεπορτάζ είναι όλα εκείνα που συναντά κανείς μόνο στο «μένουμε... Χολαργό!».

Σε ένα απλό τοπικό blog, που ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Και την κάνει, παρ’ όλο που μετρά τα μισά και πλέον χρόνια ζωής από τα περισσότερα αντίστοιχα Μέσα της περιοχής.

Ένα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο. Είναι όμως και το λιγότερο που νιώθω την ανάγκη να εκφράσω προς όλους σας.

Συνεχίζουμε, διότι όντως είμαστε ακόμη στην αρχή.

Μανώλης Χάλκος
μένουμε... Χολαργό!


Ετικέτες