Φουλ επίθεση σε Κουγιουμτζόπουλο από Δημοτική Αρχή και Σύλλογο Εργαζομένων (pics)

«Περσόνα νον γκράτα» για το Σύλλογο Εργαζομένων ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, «Θωμάς» αντί για Χάρης ο επικεφαλής των «8 Προτάσεων» σύμφωνα με τον Ηλία Αποστολόπουλο.

Ως κατάπτυστη και λίβελο κατά των εργαζομένων χαρακτήρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ανακοίνωση της «γνωστής για τις αντεργατικές της θέσεις» παράταξης Κουγιουμτζόπουλου ο Σύλλογος Εργαζομένων Παπάγου-Χολαργού.

Μέσω του Αντιπροέδρου τους, οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν πως ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος αποτελεί πλέον για εκείνους... περσόνα νον γκράτα, καλώντας τον να κατέβει από το βάθρο της θεωρίας και να σταματήσει επιτέλους να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα.


Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, αφού παρουσίασε τα ζυγολόγια και όλα τα αποδεικτικά που ζητούσε επίμονα ο επικεφαλής των «8 Προτάσεων» αναφορικά με τον τόπο απόθεσης των απορριμμάτων του Δήμου κατά την περίοδο των απεργιακών κινητοποιήσεων, δεν δίστασε να... αλλάξει όνομα στον κ. Κουγιουμτζόπουλο, αποκαλώντας τον αντί για Χάρη, Θωμά (σ.σ. άπιστο).

Σύμφωνα με το Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, η μόνη αλήθεια επί του θέματος έχει να κάνει με το ότι το μάζεμα των σκουπιδιών ουσιαστικά απέκρυψε το μεγάλο πρόβλημα της Δημοτικής Αρχής, το οποίο δεν είναι άλλο από την καθαριότητα, αφού η αποκομιδή των απορριμμάτων έγινε από τους εργαζόμενους που δεν απέργησαν, σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους σε άλλους Δήμους, με το γεγονός αυτό να αποτελεί ένα είδους τρικ από πλευράς Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να ξεγελάσει τους δημότες για την κατάσταση που επικρατεί στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.


Όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος «Ενημέρωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου, κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ», η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από μεγάλη ένταση την Τετάρτη (12/7) στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ετικέτες , ,