Ο ΟΦΧ της σεζόν 2017-2018

Το «μένουμε... Χολαργό!» παρουσιάζει πρώτο τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σήμερα, 27 Ιουλίου 2017, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και δη οι φίλοι του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου ολόκληρου του Δήμου, του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού (ΟΦΧ), ήρθε η ώρα να μάθουν αναλυτικά όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας το τρέχον καλοκαίρι. Κινήσεις με τις οποίες ο ΟΦΧ του προπονητή Πέτρου Τσιγκούλη αναμένεται να παρουσιαστεί σαφέστατα πιο ενισχυμένος στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη.

Μετά το πρόσφατο ξεκαθάρισμα στο διοικητικό τοπίο (εξελίξεις για τις οποίες ενημερωθήκατε πάλι μόνο από εδώ), ο πρόεδρος Κυριάκος Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του έτρεξαν χωρίς χρονοτριβή το χτίσιμο του νέου ρόστερ, με τις, ηχηρές για τοπικό επίπεδο, μεταγραφές να είναι οι ακόλουθες:

Με τους διοικούντες να βρίσκονται εν αναμονή δύο ακόμη μεταγραφών, ο ΟΦΧ ξεκινά την προετοιμασία του τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, στις 17:30, στο Δημοτικό Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ» της οδού Φανερωμένης. Η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες ,