Αυλαία με Ζαραλίκο στο θερινό κινηματογράφο (pics)

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Χολαργός» (Περικλέους 53, εντός του 1ου Δημοτικού Σχολείου), ανοίγει τις πόρτες του για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν με μία δυνατή παράσταση από τον αγαπημένο stand up κωμικό, Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Μετά από 20 χρόνια παραστάσεων σε μπαρ, κλαμπ, γήπεδα, θέατρα, μουσικές σκηνές, ήρθε επιτέλους η ώρα το stand up comedy να πάει θερινό σινεμά και να μας χαρίσει ατελείωτες στιγμές γέλιου κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος θα βρίσκεται το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στις 21:00, στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφου «Χολαργός», για μία μοναδική παράσταση με τίτλο «Πρώτη φορά σε σινεμά».

Με το υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής DCP, με Dolby SRD και οθόνη 90 τ.μ., ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Χολαργός» φιλοδοξεί να σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία θερινού κινηματογράφου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και φέτος ταινίες  A’ προβολής για όλα τα κινηματογραφικά γούστα, παιδικές ταινίες και παραστάσεις με επίκεντρο τον κινηματογράφο. Τόσο για τις τρέχουσες προβολές όσο και για τα προσεχώς μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του σινεμά www.cineholargos.gr.

Πληροφορίες για την παράσταση stand up comedy:

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 10€
Ανέργων: 8€
Προπώληση στο δίκτυο της viva.gr

Επικοινωνία

Τ: 210 8215469
E-mail: info@cineholargos.gr
Site: http://cineholargos.gr/

Ετικέτες ,