Μαζί Go-Go Gym και ΜΑΣ Αίας Χολαργού! (pics)

Το «μένουμε... Χολαργό!» (επίσημος χορηγός επικοινωνίας του Αίαντα Χολαργού) παρουσιάζει αναλυτικά τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μεταξύ του γνωστού γυμναστηρίου της οδού Φανερωμένης και του πυγμαχικού συλλόγου της πόλης.

Το πολύ γνωστό γυμναστήριο του Χολαργού Go-Go Gym (Φανερωμένης 13) και η ιστορική πυγμαχία του Αίαντα Χολαργού (Κιλκίς 18, τέρμα λεωφορείων, Άνω Χολαργός), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μια σημαντική συνεργασία στο πλαίσιο της προώθησης των δραστηριοτήτων τους.

Το Go-Go Gym στηρίζει την πυγμαχία του Αίαντα και την πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στο προπονητήριο της οδού Κιλκίς, στη συνέχεια της ανάδειξης αθλητών και πρωταθλητών από το Δήμο μας και αναλαμβάνει την πλήρη γυμναστηριακή υποστήριξη της γνωστής Χολαργιώτισσας πυγμάχου του Αίαντα, Ερωφίλης Κουμαντάκη (πρωταθλήτρια Ελλάδος, δύο φορές δευτεραθλήτρια και με μία διεθνή συμμετοχή), σημαία της γυναικείας πυγμαχίας της πόλης μας.

Το «μένουμε... Χολαργό!», ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας του Αίαντα Χολαργού, χαιρετίζει τη σπουδαία αυτή συνεργασία, που μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει σε όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Ετικέτες ,