Γιορτινό φινάλε για τους σκακιστές του ΓΑΣΧ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 η γιορτή του τμήματος Σκάκι του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού στο εντευκτήριο του συλλόγου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της περιόδου 2016-2017.

Συμμετείχαν με πολύ κέφι μικροί και μεγάλοι αθλητές του σκάκι, προπονητές, γονείς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον τουρνουά σκάκι «σιμουλτανέ»: Σε κάθε τραπέζι ένας έμπειρος σκακιστής έπαιζε ταυτόχρονα εναντίον πολλών παιδιών ή γονέων.

Ακολούθησε απονομή διπλωμάτων στους νεαρούς σκακιστές του ΓΑΣΧ και βραβεύσεις των διακριθέντων της χρονιάς, ενώ στα παιδιά μοιράστηκαν βιβλία και ασκήσεις για το καλοκαίρι. Η γιορτή έκλεισε με φαγητό, ποτό, μουσική και περισσότερες παρτίδες σκάκι. Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το Σεπτέμβριο, με στόχο να συνεχιστεί η φετινή αξιοσημείωτη ενδυνάμωση των ακαδημιών του τμήματος.

Οι άνθρωποι του ΓΑΣΧ ευχαριστούν τους γονείς για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους στη γιορτή αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της χρονιάς, ευχόμενοι παράλληλα καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ετικέτες ,