Στο «Globasket 2017» η Ολυμπιάδα Παπάγου!

Η Φενέρμπαχτσε, η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια και η Αρμάνι Μιλάνο είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της «Globasket», το οποίο θα λάβει χώρα το διάστημα 8-13 Απριλίου 2017, στη Lloret de Mar (Κόστα Μπράβα, Χιρόνα). Από τις 70 εγγεγραμμένες  ομάδες  από  20
διαφορετικές χώρες (Ισλανδία, Μαρόκο, Λουξεμβούργο, ΗΠΑ, Αργεντινή, Αίγυπτος), μεταξύ των οποίων η Ουνικάχα Μάλαγα, η Εστουδιάντες και η Μανρέσα, ξεχωρίζει αναμφίβολα η δική μας, Ολυμπιάδα Παπάγου, που θα εκπροσωπήσει ολόκληρη τη χώρα με την ομάδα κάτω των 16 ετών.

Επιπλέον, κανονικά θα λάβουν μέρος οι Παρτιζάν Βελιγραδίου και Άλμπα Βερολίνου που επιστρέφουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν μετά το Μάρτιο του 2016. Η «Globasket» επί της ουσίας αναπτύσσει ένα πρότζεκτ το οποίο πέραν του ανταγωνισμού επικεντρώνεται ακόμα σε εκπαιδευτικούς τομείς αλλά και στην ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων στη Χιρόνα και τη Βαρκελώνη.

Την ίδια στιγμή, ο Διευθυντής κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης του προγράμματος «One Team» της Ευρωλίγκας θα έχει ομιλία με τίτλο «Social impact actions», μέσω της οποίας θα εξηγήσει τον τρόπο που η διοργάνωση συνεργάζεται με τις ομάδες με σκοπό συγκεκριμένες κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και τη σημασία των έγκαιρων ενεργειών σε τέτοιου είδους θέματα.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν συνολικά έξι ημέρες και θα περιλαμβάνουν αγώνες, ομιλίες και πολλές ακόμη ξεχωριστές στιγμές για τους παίκτες, τους προπονητές και όσους ακόμα δώσουν το παρών στο τουρνουά.

Ετικέτες ,