Τέταρτοι στην Α’ Αττικής οι σκακιστές του ΓΑΣΧ

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα Α’ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής 2017 η ομάδα σκάκι του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού. Μετά από ένα ενδιαφέρον τουρνουά επτά γύρων, που διήρκεσε από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο του 2017, η ομάδα της πόλης μας πέτυχε τέσσερις νίκες  και  τρεις  ήττες,
κατακτώντας τελικά την τέταρτη (4η) θέση στον πρώτο όμιλο.

Η εμφάνιση του ΓΑΣΧ κρίνεται επιτυχημένη, εάν ληφθούν υπόψη οι απουσίες βασικών παικτών λόγω σπουδών και το γεγονός ότι και φέτος ο σύλλογος στηρίχτηκε αποκλειστικά σε παίκτες από τις ακαδημίες, χωρίς μεταγραφές. Παρ’ όλα αυτά και ο στόχος παραμονής στην κατηγορία επετεύχθη με άνεση και η ομάδα πλησίασε τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν σε μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ενθαρρυντικό σημείο για το μέλλον, οι πολλές νίκες που πέτυχε ο ΓΑΣΧ στις λεγόμενες «αναπτυξιακές» σκακιέρες, όπου αγωνίζονται σκακιστές κάτω των 18 ετών. Στο φετινό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι κάτωθι Χολαργιώτες σκακιστές: Τζαμουράνης Δ., Λακαφώσης Ι., Ζερβογιάννης Α., Λύτρας Ι., Μαρινόπουλος Ν., Χατζηγιάννης Τ., Λακαφώσης Σ., Ανύσιος Μ., Παπαδόπουλος Μ., Μαλλιά Α., Ψαθάκης Ι., Ψαθάκης Σ., Ρέππας Χ., Κρητικός Ε. Προπονητής: Μολφέτας Μ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ομάδας και καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται μετά το Πάσχα (Ομαδικό Κύπελλο Ανδρών, Πρωταθλήματα Παίδων-Παμπαίδων).

Ετικέτες ,