Επιχορηγήθηκαν τα αθλητικά σωματεία του Δήμου

Τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού δραστηριοποιούνται σε Χολαργό και Παπάγου επί σειρά ετών, έχοντας ως στόχο την προώθηση του αθλητισμού, κυρίως σε παιδιά και νέους. Μέσα    από     τον     αθλητισμό
επιτυγχάνεται η επωφελής αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, η προάσπιση της υγείας και αξίες όπως η ομαδικότητα και η συνεργασία.

Προς την κατεύθυνση αυτή τα αθλητικά σωματεία του Δήμου διοργανώνουν και εκδηλώσεις κυρίως με σκοπό οι μαθητές να γνωρίσουν τον αθλητισμό και να τον εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, επιτελούν κοινωνικό έργο, βοηθώντας συμπολίτες μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα, ενισχύοντας και το έργο του Δήμου στον τομέα της Κοινωνικής Μέριμνας.

Κατόπιν αιτημάτων των ίδιων των αθλητικών σωματείων για οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω δράσεις και εκδηλώσεις, από τη Δημοτική Αρχή προτάθηκε η έγκριση της δαπάνης και η διάθεση της πίστωσης των 30.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2017.

Όπως προτάθηκε και ψηφίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Απριλίου 2017, η κατανομή του παραπάνω ποσού θα γίνει ως εξής:

Ετικέτες , ,