ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός χτίζει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή

Το πότε θα ξεκινήσουν να πέφτουν τα μπετά στην περιοχή του Γουδή, προκειμένου το όνειρο των εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην πιο πράσινη γειτονιά της Αθήνας να πάρει σάρκα και οστά, είναι  ακόμη  άγνωστο  και
εξαρτάται αποκλειστικά από την κυβέρνηση και το νομοθετικό πλαίσιο πάνω στο οποίο εκείνη θα κινηθεί. Εφόσον όλα κυλήσουν θετικά για τον Παναθηναϊκό, η ανέγερση του νέου γηπέδου θα αποτελεί θέμα χρόνου, αφού ο χρηματοδότης έχει ήδη βρεθεί, όντας έτοιμος να δώσει ζωή σε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρότζεκτ.

Αν και το όνομά του κρατείται μέχρι σήμερα ως επτασφράγιστο μυστικό, το «μένουμε... Χολαργό!» αποτελεί το μοναδικό Μέσο που είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος είναι τελικά ο... ευεργέτης της νέας «Λεωφόρου».

Και δεν είναι άλλος, από τον πασίγνωστο συντοπίτη μας Παπαγιώτη, αρχιτέκτονα και μηχανικό, Μπάμπη Στάικο!

Τον άνθρωπο που με τις πολυετείς δωρεές του στη Δημοτική Κοινότητα των Στρατηγών άφησε την... υπογραφή του σε ουκ ολίγα έργα υποδομής, όπως το Κηποθέατρο Παπάγου, το γήπεδο μπιτς βόλεϊ, τα δημοτικά πολυϊατρεία κ.α.

Έναν αληθινό παναθηναϊκό φίλαθλο, που, αν και Παπαγιώτης, τάχθηκε από την πρώτη στιγμή ανοιχτά υπέρ της κατασκευής του γηπέδου στου Γουδή.

Ενός γηπέδου που θα χρηματοδοτηθεί εν τέλει από τον ίδιο, κάτι που, πέρα από μέγα δωρητή της περιοχής του Παπάγου, θα τον αναδείξει και ευεργέτη του ίδιου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν, για τις οποίες φυσικά θα ενημερωθείτε πρώτοι, ως συνήθως, από το «μένουμε... Χολαργό!».

Μέχρι τότε, καλό σας μήνα!

Ετικέτες , ,