Το γράψαμε; Ισχύει!

Ανακοινώθηκαν και επίσημα την Πέμπτη (9/3) οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, τα ονόματα των οποίων διαβάσατε μία ημέρα νωρίτερα ΜΟΝΟ εδώ, στο «μένουμε... Χολαργό!». Μία ακόμη αποκλειστικότητά μας επιβεβαιώθηκε στο έπακρο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ό,τι γράφεται    και   διαβάζετε   στο
«μένουμε... Χολαργό!», ισχύει. Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου, Τζίνα Αρβανίτη, Θανάσης Αυγουρόπουλος, Βίκυ Νικάκη και Άννα-Μαρία Τσικρικώνη έπιασαν λοιπόν ήδη δουλειά, την οποία και θα ολοκληρώσουν στο τέλος της θητείας Αποστολόπουλου (Αύγουστος 2019) και όχι εντός δεκαπεντάμηνου όπως ίσχυε μέχρι τώρα, πράγμα που σημαίνει πως οι εν λόγω πέντε αποτελούν και τους τελευταίους Αντιδημάρχους της -πρώτης- πενταετίας Αποστολόπουλου στο Δήμο.

Η Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου ανέλαβε την Αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, η Τζίνα Αρβανίτη την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και προώθησης της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ο Θανάσης Αυγουρόπουλος την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, η Βίκυ Νικάκη την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Προώθησης της Ισότητας των Φύλων και Εθελοντισμού και η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη την Αντιδημαρχία Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Αντιμισθία θα λαμβάνουν οι Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου, Θανάσης Αυγουρόπουλος και Βίκυ Νικάκη, ενώ Αναπληρωτής Δήμαρχος ορίστηκε ο Θανάσης Αυγουρόπουλος.

Πέραν των νέων Αντιδημάρχων, την Πέμπτη (9/3) ανακοινώθηκαν τα ονόματα και των νέων Εντεταλμένων Συμβούλων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί.

Εντεταλμένη Σύμβουλος του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, με αρμοδιότητες το σχεδιασμό, την οργάνωση και την εποπτεία του ετήσιου Φεστιβάλ του Δήμου ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη Παπανικολάου-Βεντουζά.

Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, με αρμοδιότητες την οργάνωση, την εποπτεία και το συντονισμό των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, καθώς και την αξιοποίηση του προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες», με στόχο την ανάπτυξη διεθνών σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και τη συμμετοχή του σε διεθνή δίκτυα πόλεων, ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος Μιμή Ρουφογάλη.

Εντεταλμένος Σύμβουλος Εξυπηρέτησης του Πολίτη, με αρμοδιότητες την οργάνωση, εποπτεία και εύρυθμη λειτουργία των ΚΕΠ Χολαργού και Παπάγου, την προώθηση και υλοποίηση του προγράμματος της «Κάρτας του Δημότη» και την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος «Ασφαλής Γειτονιά» ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Σιαμάνης.

Εντεταλμένη Σύμβουλος για την εύρυθμη Λειτουργία των Δημοτικών Πολυϊατρείων ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος Λίλα Σουρανή.

Ετικέτες