ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού

Μία ημέρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Δήμου Παπάγου-Χολαργού των ονομάτων των νέων Αντιδημάρχων, το «μένουμε... Χολαργό!» σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε πρώτα από εδώ, όπως σε κάθε μεγάλη και σοβαρή είδηση που αφορά τη γειτονιά μας, ποια θα είναι τα πέντε  νέα  πρόσωπα  που  για
τους επόμενους δεκαπέντε μήνες θα βρίσκονται στις πιο καίριες διοικητικά θέσεις του Δήμου. Με τη θητεία των νυν Αντιδημάρχων (Μουντάκη, Σουρανή, Ρουφογάλη, Τσικρικώνη, Τσουροπλής) να ολοκληρώνεται και τυπικά το βράδυ της Τετάρτης (8/3), οι νέοι Αντιδήμαρχοι καλούνται να αναλάβουν τα καθήκοντά τους από την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, ημέρα κατά την οποία θα ειδοποιηθούν σχετικώς από το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, προκειμένου να αναλάβουν... δράση.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες, οι πέντε νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού από την Πέμπτη (9/3) θα είναι ο Θανάσης Αυγουρόπουλος, η Τζίνα Αρβανίτη, η Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου, η Βίκυ Νικάκη και η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη. Ουσιαστικά, Μουντάκη και Τσικρικώνη παραμένουν στη θέση του Αντιδημάρχου, με τους Αυγουρόπουλο, Αρβανίτη και Νικάκη να επιστρέφουν σε αυτή, ύστερα από τη θητεία του πρώτου δεκαπεντάμηνου της διοίκησης Αποστολόπουλου, κατά την οποία διετέλεσαν Αντιδήμαρχοι μαζί με το Θανάση Βαλυράκη και τη Χρύσα Παρίση.

Πέρα από τις γυναίκες που έχουν -ξανά- την τιμητική τους στη σύνθεση των νέων Αντιδημαρχιών, την τιμητική του έχει και ο Χολαργός, αφού πλέον, ύστερα από το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (Βαλυράκης, Χαρακτινιώτης, Τράκας) και οι πέντε νέοι Αντιδήμαρχοι θα προέρχονται από τη Δημοτική Κοινότητα του Περικλή. Σε αντίθεση με τη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, εκπρόσωπο στις νέες Αντιδημαρχίες θα συνεχίσει να έχει και το τοπικό ΠΑΣΟΚ, με τη Βίκυ Νικάκη να αντικαθιστά ατύπως το Γιώργο Τσουροπλή.

Αν μη τι άλλο, ο Ηλίας Αποστολόπουλος φαίνεται να κάνει την ανατροπή, αφού εκεί που όλοι περίμεναν πως θα προχωρήσει παρακάτω, χρίζοντας Αντιδημάρχους εκείνους που δεν είχαν πάρει μέχρι σήμερα το σχετικό χρίσμα, προβαίνει στο αντίθετο, αντιδημαρχοποιώντας Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν ήδη υπηρετήσει το πόστο, είτε με επιτυχία είτε χωρίς.

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Τζίνα Αρβανίτη
Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου
Βίκυ Νικάκη
Άννα-Μαρία Τσικρικώνη

Ετικέτες