ΤΙΓΚΑΣ: «Χαμηλή εκτίμηση για τον Παπάγου ο Αποστολόπουλος»

Την απουσία Παπαγιωτών Αντιδημάρχων στη νέα σύνθεση των Αντιδημαρχιών καυτηριάζει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (9/3) ο Παπαγιώτης Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Κώστας - Πολυχρόνης Τίγκας.

Αναλυτικά, ο αρχηγός της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης αναφέρει:

«Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα των πέντε Αντιδημάρχων του Δήμου μας για τους προσεχείς 30 μήνες και με έκπληξη
διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε έστω και ένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους που προέρχονται από τη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου στην επιλογή αυτή του Δημάρχου.

Οφείλω κατ΄αρχάς να ομολογήσω ότι εκτιμώ απεριόριστα όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Παρατάξεων, αλλά και τους Αντιδημάρχους του Δήμου μας. Όμως δυσκολεύομαι να αντιληφθώ ότι δεν υπήρχε και κάποιος ικανός για Αντιδήμαρχος προερχόμενος από Παπάγου για το διάστημα από τώρα μέχρι τέλους της θητείας της Δημοτικής Αρχής. Αναμφισβήτητα υπάρχουν και το πιστεύω ακράδαντα.

Συνεπώς ο μόνος λόγος για τη μη ανάθεση καθηκόντων πρέπει να αποδοθεί στην αντίληψη που έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος για τη σοβαρότητα των θεμάτων του Παπάγου. Τούτο βέβαια δεν είναι καινούργιο.

Η βεβαιωμένη πεποίθηση των κατοίκων του Παπάγου είναι ότι ο Δήμαρχος μόνο για τα προβλήματά τους δεν ενδιαφέρεται. Καθαριότητα; Φωτισμός; Όχληση από αγώνες μοτοσυκλετών; Ασφάλεια; Σχολεία; Κοινωνική πολιτική; και άλλα πολλά κάνουν το κάτοικό του να νοιώθει αισθητά την υποβάθμιση. Δυστυχώς για τους Παπαγιώτες ο Δήμαρχος έχει πολύ ΧΑΜΗΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ για τον Παπάγου.

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της  Ανεξάρτητης  Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, της  Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου μας, της παράταξης που από χρόνια πρωτοστατεί με κάθε μέσο στην ουσιαστική ενοποίηση των δύο πρώην Δήμων, θεωρεί ότι η σταθμισμένη και αναλογική παρουσία των Αντιδημάρχων διευκολύνει ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ. Εμείς αυτή θέλουμε και γι αυτήν εργαζόμαστε.

Ο Δήμαρχος δυστυχώς από την ανικανότητά του και τη μικροπαραταξιακή του αντίληψη ενεργεί ως Τοπάρχης. Κρίμα γιατί έτσι η Ενοποίηση πλήττεται καίρια».

Ετικέτες ,