Όλος ο Χολαργός στο Νταμάρι!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Τετάρτη (15/3) στο τέρμα της οδού Σύρου, στον Άνω Χολαργό. Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης (Αντώνης Τρίτσης), στο γνωστό σε όλους μας Νταμάρι, οι πρωταθλήτριες μπασκετμπολίστριες του ΑΚΟ Άρη   Χολαργού    δίνουν    την
τελευταία τους παράσταση για τη σεζόν 2016-2017. Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ ΕΣΚΑ, οι «κιτρινόμαυρες» υποδέχονται τον Εύνικο, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για την ομάδα της πόλης μας, το οποίο όμως θα αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή για ολόκληρη τη φίλαθλη τοπική μας κοινωνία. Μια γιορτή κανονική φιέστα, από την οποία δεν θα πρέπει να λείψει κανείς. Για να καμαρώσουμε, να χειροκροτήσουμε και να αποθεώσουμε όλοι μαζί τις πρωταθλήτριες του Χολαργού, τους προπονητές τους και την ίδια τη διοίκηση του συλλόγου.

Το σχετικό κάλεσμα του ΔΣ του ΑΚΟ Άρη Χολαργού έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες,

το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παίκτριες και οι προπονητές της ομάδος basket του  Α.Κ.Ο Άρη Χολαργού σας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και ώρα 21:30 την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών και την άνοδό της στην μεγαλύτερη κατηγορία των Αθηνών , ένα βήμα πριν τις Εθνικές Κατηγορίες.

Η παρουσία σας θα ήταν μεγάλη τιμή για όλους μας

Με εκτίμηση
Για τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού
Αραπούδη Μαρίσα»

Ετικέτες ,