ΔΟΠΑΠ: «Δύναμή μας τα θετικά σχόλια των αθλητών»

Δελτίο Τύπου για τον πρόσφατο 18ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός 2017» εξέδωσε την Τετάρτη (8/2) ο διοργανωτής του θεσμού, Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου - Χολαργού. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, εκφράζονται οι ευχαριστίες προς τους δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα, τα θετικά σχόλια των οποίων είναι εκείνα που δίνουν δύναμη στο ΔΟΠΑΠ,         όπως          χαρακτηριστικά
αναφέρεται, προκειμένου ο Δημοτικός Οργανισμός να συνεχίσει να αναβαθμίζει ολοένα και περισσότερο το κορυφαίο ετήσιο αθλητικό γεγονός σε Χολαργό και Παπάγου. Το σχετικό ΔΤ έχει ως εξής:

18ος Δρόμος Βουνού ΥΜΗΤΤΟΣ 2017

Διοργάνωση:

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο «18ος Δρόμος Βουνού – ΥΜΗΤΤΟΣ 2017». Πλήθος αθλητών τίμησε με την παρουσία του τον αγώνα για άλλη μια φορά, τόσο από την πόλη μας αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Πάνω από 500 ήταν οι αρχικές αιτήσεις συμμετοχής και περίπου 400 ήταν οι δρομείς οι οποίοι έτρεξαν στον ημιμαραθώνιο αγώνα των 21χλμ.

Περισσότερα από 40 άτομα, προσωπικό του Δήμου και του ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού, εργάσθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν και κατά την ημέρα του αγώνα, με σκοπό την επιτυχία του αγώνα, ενώ σημαντική όπως κάθε χρόνο ήταν η βοήθεια:

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στήριξαν και συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα 18ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2017».

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους δρομείς των οποίων τα θετικά σχόλια μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη μας και τον Υμηττό μας.

Ετικέτες , ,