Έκοψε την πίτα η παράταξη Αποστολόπουλου

Παρουσία του προϊσταμένου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, π. Συμεών Βενετσιάνου, του Επίτιμου Δημάρχου Χολαργού, Χαράλαμπου Σκούρτη, του Επίτιμου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Βασίλη Ξύδη και αρκετών                            ακόμη
προσωπικοτήτων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (6/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της παράταξης «Μαζί για την Πόλη μας» του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου. Το σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον ίδιο το Δήμαρχο, έχει ως εξής:

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Η Δημοτική μας Παράταξή ‘Μαζί για την πόλη μας’ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του Γενικού Γραμματέα, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, Εντεταλμένων Συμβούλων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αλλά και πολλών άλλων αγαπημένων φίλων και συνεργατών.

Μας τίμησαν με την παρουσία ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Συμεών Βενετσιάνος ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα,  ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης,ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ηλίας Κουτρουμπής, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Βασίλειος Καπέλιοςο πρώην Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλειος Γιαννακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Επικεφαλής της Παράταξης ‘Αγ. Παρασκευή μπροστά΄ κ. Αλέξανδρος Μουστογιάννης,η Δημοτική Σύμβουλος της Παράταξης ‘Δυναμική Πορεία Παπάγου-Χολαργού’ κα Καίτη Φασούλη, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Γεωργακοπούλου, ο ανεξάρτητος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, κ. Μακρίδης, οι Σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων κ. Αλέξανδρος Φιλόσοφος και Μαρία Λεβέντηκαι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου κ. Γιάννης Ανδριτσάκης.

Από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου κ. Σιατερλής, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΄Φλόγα Αγάπης’ κα Ζουρμπάκη, η Πρόεδρος της Ηπειρωτικής Εστίας Παπάγου κα Κατσιέρη, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΄Παναθηναϊκή΄καΜάγκου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ‘Αλέξανδρος΄ κ. Βογιατζής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Υμηττός» κ. Μαυράκος, οι κ.κ. Νατάσσα και Μαίρη Αντωνοπούλου από το Λύκειο των Ελληνίδων, η Πρόεδρος του κέντρου «Α. Ζουρούδη» κα Καλλιοντζή, ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Κρητών ‘Ο Ψηλορείτης’ κ. Καπετανάκης, η Πρόεδρος της Λογοτεχνικής Συντροφιάς κα Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών κ. Μπελιτσάκος, η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εστίας κα Στραβόλαιμου και η κα Κοτσώνη-Περδικάρη από το Σύλλογο Λέσχη Lions ‘Ολυμπιάδα’.

Από τους Αθλητικούς Συλλόγους μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Παπάγου κ. Αστρεινίδης, ο Πρόεδρος της Αίγλης Παπάγου κ. Παναγάκος, η Πρόεδρος του Γ.Α.Σ. Χολαργού κα Ξένου, ο Πρόεδρος του Ο.Φ. Χολαργού κ. Γεωργιάδης, η Πρόεδρος του Α.Κ.Ο. Άρη Χολαργού κα Αραπούδη και ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χολαργού, κ. Παντελαίων και ο κ. Μπιλάλης από την Ολυμπιάδα Παπάγου.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους πρώην Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο κ. Λινάκης, η κα Χρήστου, ο κ. Παντελεάκος, ο κ. Μαυραγάννης, η κα Κατσικερού,η κα Ρετσινιά, η κα Κτιστάκη, ο κ. Κίντζιος, η κα Κομιώτη, η κα Μοσχάκη, η κα Χριστοδουλοπούλου, κ.α.

Μαζί μας ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος κ. Συλλούρης, ο γνωστός Ζωγράφος κ. Σπυριούνης, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης Κρητών κ. Μαριδάκης, ο Διευθυντής του κέντρου ΄Βιότυπος΄ κ. Χρονάς, ο Δ/ντής του ΙΚΑ Χολαργού κ. Παπαδημητρίου, ο Επικεφαλής της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. κ. Παγώνης και η κα Παπαθεοδώρου από την ομάδα της Πύλης Διαμεσολάβησης. Από τον τοπικό Τύπο κοντά μας ήταν ο κ. Δεληγιάννης, η κα Κούτρα και ο κ. Παπαγεωργίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι συνεργάτες μου και εγώ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί για την πόλη μας, με κίνητρο την αγάπη προς αυτή και τους συμπολίτες μας.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και ειρήνη.

Ηλίας Αποστολόπουλος

Ετικέτες ,