ΛΑ.Ε. ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: «Προσηλωμένος στις μνημονιακές πολιτικές ο Αποστολόπουλος»

Επίθεση στο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, εξαπέλυσε την Πέμπτη (2/2) η Πολιτική Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας Χολαργού-Παπάγου. Αφορμή, το αντίτιμο των 8 ευρώ
που έχει ορίσει ο Δήμος για τη συμμετοχή των αθλητών στο 18ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός 2017».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ;
ΠΛΗΡΩΣΕ!

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού κ. Αποστολόπουλος, για μία ακόμη φορά αποδεικνύει την προσήλωσή του στις μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες επί 7 χρόνια  φτωχοποιούν τον Ελληνικό λαό.

Στην εποχή των μνημονίων όπου η νεολαία μαστίζεται από την ανεργία και την υποαπασχόληση, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, ζητά από τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον 18ο Δρόμο Βουνού  ¨Υμηττός 2017¨ , να πληρώσουν από τη τσέπη τους.

Φαίνεται πως ο κ. Δήμαρχος, παρόλες τις χορηγίες, τις οποίες διαφημίζει στην ιστοσελίδα του και τα εύρωστα οικονομικά του Δήμου, θέλει να αποκλείσει από το μαζικό αθλητισμό τους άνεργους και τους χαμηλόμισθους νέους και απευθύνεται σε όσους το σηκώνει ..  η τσέπη τους.

Η Πολιτική Επιτροπή Χολαργού – Παπάγου της Λαϊκής Ενότητας καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή και δηλώνει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών στον αθλητισμό χωρίς ταξικές διακρίσεις και την ελεύθερη πρόσβαση αυτών στους δημόσιους χώρους.

Ετικέτες , ,