Παρουσία Πολύδωρα η βασιλόπιτα του Αίαντα (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2017 έκοψε την Παρασκευή (20/1) ο ΜΑΣ Αίας Χολαργού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του Αίαντα στον Άνω Χολαργό (Κιλκίς 18), παρουσία αθλητών, μελών και φίλων       του        πυγμαχικού
συλλόγου της πόλης μας. Τον -οικοδεσπότη- προπονητή και «ψυχή» της χολαργιώτικης πυγμαχίας, Ιάσονα Πολίτη, τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Χολαργιώτης πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Βύρων Πολύδωρας και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού, Μιχάλης Τράκας.

Στο περιθώριο της κοπής της βασιλόπιτας βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές του Αίαντα για το 2016, Ανδρέας Κολάνης (Πρωταθλητής Νέων), Λεωνίδας Παπαδημητρίου (3ος Β’ Ανδρών) και φυσικά η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Γυναικών, Ερωφίλη Κουμαντάκη, η οποία στις αρχές του έτους εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «6th Nations Cup» της Σερβίας, πραγματοποιώντας την πρώτη και μάλιστα πολύ καλή διεθνή της εμφάνιση.

Το «μένουμε... Χολαργό!», ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας του Αίαντα Χολαργού, σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, τόσο από την πρόσφατη εκδήλωση, όσο και από τις μοναδικές στιγμές της Ερωφίλης στο Βρμπας της Σερβίας.

Ετικέτες ,