ΤΙΓΚΑΣ: «Συνέδριο ή διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη;»

Καυστική ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στο Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, εξέδωσε το Σάββατο (7/1) ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, Κώστας - Πολυχρόνης Τίγκας. Κύριο θέμα της ανακοίνωσης αποτελεί το πρόσφατο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού εκπροσωπήθηκε από το Δήμαρχο και επτά Δημοτικούς   Συμβούλους    της
παράταξής του. Ο κ. Τίγκας κατηγορεί ουσιαστικά τον Ηλία Αποστολόπουλο και τους συνεργάτες του πως μετέβησαν στη συμπρωτεύουσα για... διασκέδαση και όχι για ενεργή συμμετοχή στο συνέδριο, κάτι που μαρτυρούν και οι φωτογραφίες τις οποίες φρόντισαν οι ίδιοι να κοινοποιήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Κώστα - Πολυχρόνη Τίγκα έχει ως εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπoυ 1
7 Ιαν. 2017

Συμμετοχή του Δημάρχου
στο Συνέδριο ΚΕΔΕ-Συμπεράσματα

Έγινε στη Θεσσαλονίκη από 1-3 Δεκ.2016 το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος(ΚΕΔΕ). Στο Συνέδριο αυτό συμμετείχε ο Δήμαρχος και επτά Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξή του. Το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου υπήρξε, «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή».

Κύριε Δήμαρχε,

Κανονικά θα έπρεπε εσείς να είχατε ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους δημότες μας για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου και παρά το γεγονός  ότι σας ρώτησα και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο δεν το κάνατε.

Σας ερωτώ λοιπόν ενδεικτικά:

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού και τα στελέχη της παράταξης σας ρωτάμε αυτά γιατί  μόνο για το τι συζητήθηκε στο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης δεν διαβάσαμε. Αντίθετα εκείνο που είδαμε κατά κόρον στο facebook τόσο το δικό σας όσο και των στελεχών σας είναι φωτογραφίες των εκπροσώπων του Δήμου μας από τις διασκεδάσεις τους.

Θα θέλαμε όμως εκτός από την διασκέδαση να υπάρξει και ενημέρωση για τα αποτελέσματα του συνεδρίου και τις παρεμβάσεις του Δήμου μας. Ο δημότης θα πρέπει να ξέρει αφού συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως την καθημερινότητά του αλλά και ο ίδιος πληρώνει το κόστος μετάβασής σας και παραμονής. Αναμένουμε.

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων

ΔΟΚΜΕΠΑ: Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ: Ελένη Ευαγγελοπούλου

Α΄θμια Σχολική Επιτροπή: Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή: Ελευθέριος Πέππας

Ετικέτες , ,