Στις ακαδημίες το φλουρί του ΚΟΧ

Παρουσία του Δημάρχου Παπάγου - Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Χολαργού και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων της πόλης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/1) στο Δημαρχιακό Μέγαρο η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης  βασιλόπιτας
του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου, για να ακολουθήσει ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και αναφορά στους στόχους του 2017, από τον Πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Δανόπουλο, καθώς και ενημέρωση σχετικά με τα γηπεδικά θέματα, από τον Κώστα Παπαζάχο.

Στη συνέχεια έγιναν οι ομιλίες των διακεκριμένων ιατρών και φίλων της ομάδας, Γιώργου Λάτσιου, Ανδρέα Συνετού και Ηρακλή Πατσόπουλου και οι βραβεύσεις του Μιχάλη Γκάγκα, για την υποδειγματική φίλαθλη παρουσία και του Ευάγγελου Παπαλιού, για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του ΚΟΧ, Στέργιο Κουφό, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.


Οι νικητήριοι λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου. Οι νικητές μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του συλλόγου για την παραλαβή των δώρων:

Ετικέτες ,