5.000 μέλη και είμαστε ακόμα στην αρχή!

Τα 5.000 -υπαρκτά- μέλη μέσα στα δύο πρώτα χρόνια ζωής του «μένουμε... Χολαργό!», είναι γεγονός! Όταν άλλοι μετρούν περίπου τα ίδια μέλη σε τριπλάσια χρόνια παρουσίας στο ενημερωτικό τοπίο της περιοχής μας ή όταν κάποιοι άλλοι δεν μετρούν ούτε το ένα τρίτο των μελών του «μένουμε...               Χολαργό!»,
καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής ποια είναι η πραγματική δυναμική του blog που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 2014 για να κάνει τη διαφορά σε Χολαργό και Παπάγου. Αν και, ο -συνεχιζόμενα αυξανόμενος- αριθμός των μελών είναι το λιγότερο, αφού η ίδια η απήχηση κάθε ανάρτησης του «μένουμε... Χολαργό!», πόσο μάλλον σε σύγκριση με εκείνες στα αντίστοιχα τοπικά Μέσα, μιλά από μόνη της.

917 Likes για την πρωταθλήτρια Ερωφίλη, 575 για το χιονισμένο Χολαργό, πάνω από 10.000 προβολές σε μία μόνο ανάρτηση, δεκάδες κοινοποιήσεις των θεμάτων μας, είναι μερικά από τα -αποδεικτικά- στοιχεία της αληθινής διαφοράς που ήρθε για να κάνει το «μένουμε... Χολαργό!».

Και την κάνει, χάρη σε εσάς, τα μέλη και τους αναγνώστες του, οι οποίοι είστε και εκείνοι που έχετε ξεχωρίσει και εκτοξεύσει ένα απλό τοπικό blogΈνα blog, όμως, που έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει και να κάνει ειδήσεις τα θέματα που δημιουργεί ή του αποστέλλονται από εσάς. Ένα blog που δεν διεκπεραιώνει απλώς ένα Δελτίο Τύπου, αλλά δημοσιογραφεί.

Και όλα αυτά, όντας ακόμα στην αρχή. Διότι το σπάσιμο του φράγματος των 5.000 μελών είναι όντως η αρχή. Στόχος του «μένουμε... Χολαργό!» δεν είναι απλά τα 10.000 (υπαρκτά και όχι... fake) μέλη, αλλά η σύνδεση μαζί του ΟΛΩΝ (κατά δύναμη) των Χολαργιωτών. Και οι στόχοι εδώ στο «μένουμε... Χολαργό!» μπαίνουν μόνο για να πετυχαίνονται.

Καλή χρονιά σε όλους!

Μανώλης Χάλκος
μένουμε... Χολαργό!

Ετικέτες ,