«Ευχαριστώ» στους αιμοδότες από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους συμμετείχαν ενεργά στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Γεώργιο Παπάγου εξέδωσε την Τετάρτη (30/11) η Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας του Ναού.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσήλθαν με θέληση για προσφορά στην Αιμοδοσία που διοργάνωσε η ενορία του Αγ. Γεωργίου Παπάγου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Μια πολύ άσχημη μέρα, αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, 125 συμπολίτες μας ήρθαν με χαρά να προσφέρουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να δώσουν ένα μεγάλο δώρο σε όλους όσους το έχουν ανάγκη, το αίμα τους. Με τη βοήθεια και τη συνεργασία του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" μπορέσαμε και μαζέψαμε 90 φιάλες αίματος. Οι φιάλες αυτές θα καλύψουν τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία αλλά και ανάγκες πασχόντων ενοριτών μας.

Επόμενο ραντεβού είναι την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 όπου διοργανώνουμε την Κοπή Βασιλόπιτας για τους Εθελοντές Αιμοδότες της ενορίας αλλά και να τιμήσουμε παλαιούς αιμοδότες. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι αφενός να τιμήσουμε όλους εκείνους που δίνουν αίμα για τον συνανθρωπό τους αλλά και αφετέρου να γνωριστούμε μεταξύ μας προκειμένου να δυναμώσουμε και να μεγαλώσουμε αυτή την αγκαλιά αγάπης προς τους ασθενείς αδελφούς μας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" για την άψογη συνεργασία καθ όλη τη διάρκεια της Αιμοδοσίας, τους εθελοντές ενορίτες μας που προσέφεραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην υλοποίηση της Αιμοδοσίας, τα μέλη της Ενοριακής Επιτροπής Αιμοδοσίας για την διοργάνωση και τέλος για ακόμη μία φορά όλους εσάς που ήρθατε με βλέμμα σε εκείνον που έχει ανάγκη και τη σκέψη σας στο Θεό. Ο πρώτος Αιμοδότης Ιησούς Χριστός να είναι πάντα δίπλα σας και να οδηγεί τα βήματά σας».

Ετικέτες ,