Στο πλευρό των αθλητών το ΙΑΣΩ General

Το ΙΑΣΩ General είναι δίπλα σε κάθε αθλητή που αγαπά την υγεία του και αθλείται με ασφάλεια, προσφέροντας ολοκληρωμένο καρδιολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 70€. Ο έλεγχος περιλαμβάνει Δωρεάν Καρδιολογική εξέταση με Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Τriplex καρδιάς ή Tεστ κοπώσεως (ανάλογα με το αποτέλεσμα της καρδιολογικής εξέτασης, την ηλικία και το ιστορικό του ενδιαφερόμενου). Επιπρόσθετα, σε όσους πραγματοποιήσουν τις ανωτέρω εξετάσεις, παρέχεται από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Κλινικής Δωρεάν πελματογράφημα και έκπτωση έως και 50% για την κατασκευή ειδικών ορθωτικών πάτων και  μία  συνεδρία
φυσικοθεραπείας/θεραπευτικής μάλαξης/Human Tecar.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 6502662&641 (8:00-15:00) και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016. Σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικός για όσους αθλούνται ανεξαρτήτως ηλικίας, αφού το 95% των περιπτώσεων αιφνιδίου θανάτου σε νέους αθλητές οφείλεται σε καρδιαγγειακά αίτια. Ο έλεγχος πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και να προσαρμόζεται στο ιατρικό ιστορικό του κάθε αθλητή.

Ετικέτες ,