Επιστρέφει... σπίτι του!

Ιδιαίτερες στιγμές αναμένεται να ζήσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το «Μαρκ Μαρσώ». Ο Χρήστος Βλάχος, ο νεαρός Χολαργιώτης προπονητής που έχτισε, ανέβασε και διατήρησε στη Β’ ΕΠΣ Αθηνών τον ΑΠΟ Άρη Χολαργού, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και προπονητικά, επιστρέφει για πρώτη  φορά  ως
αντίπαλος. Καθοδηγώντας πλέον το γειτονικό Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο Χρήστος Βλάχος έστω και για 90 λεπτά θα κληθεί να τεθεί αντιμέτωπος με τα δικά του παιδιά, με τα οποία την προηγούμενη διετία έζησε ανεπανάληπτες και φυσικά αξέχαστες στιγμές. Για τη μεγάλη αυτή επιστροφή μίλησαν αποκλειστικά στο «μένουμε... Χολαργό!», το πρώτο ενημερωτικό Μέσο της πόλης, τόσο ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, όσο και ο Πρόεδρος του ΑΠΟ Άρη, Γιάννης Βλασσόπουλος. Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση Άρη Χολαργού - Απόλλωνα Χαλανδρίου διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, με ώρα έναρξης στις 16:00.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ:

«Θα ευχόμουν η κλήρωση να τα είχε φέρει αλλιώς»

«Το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Χολαργού είναι σίγουρα το πιο ιδιαίτερο ματς που αντιμετωπίζω μέχρι τώρα και φυσικά αρκετά δύσκολο από συναισθηματικής άποψης, καθώς στο γήπεδο θα συναντήσω πάρα πολλούς καλούς φίλους που τους αγαπώ πολύ και καλούμαστε για 90 λεπτά να είμαστε αντίπαλοι. Ξέρω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο ματς, μπροστά σε έναν υπέροχο και πολιτισμένο κόσμο, με τον οποίο και μαζί με τους παίκτες ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές.

Ένας κόσμος που θα είναι ξανά εκεί την Κυριακή για να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Άρη όπως ξέρει, δίνοντας ένα άλλο χρώμα στο τοπικό αυτό ντέρμπι. Τόσο η ομάδα μου, ο Απόλλων Χαλανδρίου, όσο και ο Άρης Χολαργού, έχουν πιο πολλά κοινά σημεία παρά σημεία που τους χωρίζουν, έχουν πολύ σωστή φιλοσοφία, δίνουν βάση στις ακαδημίες τους και σε ρόστερ με μικρά παιδιά, δίνοντας έτσι ευκαιρίες στους νεαρούς αθλητές να αγωνιστούν κάποια στιγμή στην αντρική ομάδα.

Έχουν στόχους με πλάνο μακροπρόθεσμο και όχι βραχυπρόθεσμο και ποδοσφαιρικά και οι δύο ομάδες θέλουν να παίζουν ωραίο και σωστό ποδόσφαιρο. Την Κυριακή για 90 λεπτά σίγουρα σαν Απόλλων Χαλανδρίου θα θέλουμε τη νίκη, όπως θα τη θέλουν και τα παιδιά του Άρη, αλλά καθαρά και μόνο για βαθμολογικούς λόγους. Εγώ από την πλευρά μου θα ευχόμουν η κλήρωση να τα είχε φέρει αλλιώς και οι δύο ομάδες να είχαν κληρωθεί σε διαφορετικούς ομίλους της Β’ ΕΠΣΑ, αλλά καμιά φορά η ζωή δεν τα φέρνει έτσι όπως τα θέλουμε.

Κλείνοντας, είμαι σίγουρος και το εύχομαι ολόψυχα ότι και οι δύο ομάδες θα πετύχουνε τους στόχους τους και πάνω απ’ όλα εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που αγαπάμε και τίποτα παραπάνω».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ:

«Καλωσορίζω το Χρήστο Βλάχο στο γήπεδο που μεγάλωσε»

«Ως Πρόεδρος του ΔΣ του ΑΠΟ Άρη Χολαργού καλωσορίζω το Χρήστο Βλάχο και τον Απόλλωνα Χαλανδρίου την Κυριακή (16/10) στο “Μαρκ Μαρσώ”, ένα γήπεδο που μεγάλωσε και έπαιξε για πολλά χρόνια με την αγαπημένη του ομάδα και που για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπός της. Ελπίζω να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

Ετικέτες , ,