Παραδόθηκε στους Χολαργιώτες το 1ο Τριθέσιο Νηπιαγωγείο

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης (4/10) τα εγκαίνια του 1ου Τριθέσιου Νηπιαγωγείου Χολαργού, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Φειδίου 12. Το νεόδμητο 1ο Νηπιαγωγείο Χολαργού είναι ένα σχολικό συγκρότημα λειτουργικό, φιλόξενο και ευχάριστο, που έχει κατασκευαστεί    με     όλες    τις
σύγχρονες προδιαγραφές, με όλους τους σύγχρονους όρους ασφάλειας, υγιεινής και βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, με συνολικό εμβαδόν 567,63 τ.μ. Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του σχολείου και συγκεκριμένα:

Τον Επίτιμο Δήμαρχο Χολαργού, Χαράλαμπο Σκούρτη, τον τελευταίο Δήμαρχο Χολαργού, Δημήτριο Νικολάου, τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου και Παπάγου-Χολαργού, Βασίλειο Ξύδη, οι οποίοι ήταν παρόντες, καθώς και την εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», που χρηματοδότησε εξ’ ολοκλήρου το έργο. Επίσης, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του και το προσωπικό του Δήμου, για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία του Νηπιαγωγείου.

Τέλος, ανέφερε ότι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, που στη θητεία του ως Δήμαρχος εγκαινιάστηκε ένα νέο σχολείο, γιατί κάθε σχολείο που ανοίγει είναι μια υπόσχεση και ένας λόγος να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και ευχήθηκε στο προσωπικό υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές να έχουν μια όμορφη σχολική χρονιά.

Στα εγκαίνια επίσης μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Θανάσης Ανδρώνης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ηλίας Κουτρουμπής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Κώστας Τσοχαλής, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και Διευθυντές Σχολείων.

Ετικέτες , , ,