Γεγονός το «1ο Job Day Παπάγου-Χολαργού»

O Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με το skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση της απασχόλησης, διοργανώνει το «1ο Job Day Παπάγου-Χολαργού». Πρόκειται για μία ημέρα που θα περιλαμβάνει παρουσίαση    εταιρειών    που
αναζητούν προσωπικό, workshop, ομιλίες σχετικά με την επιχειρηματικότητα και παρουσίαση για τα σύγχρονα recruiting trends. Το Job Day θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο στις αίθουσες του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού (Περικλέους 55), το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, από τις 11:00 έως τις 19:00.

Ο σκοπός

Η φυσική συνάντηση των εν δυνάμει εργοδοτών και εργαζομένων, σε περιβάλλον υποστηρικτικό, ενημερωτικό και επίκαιρο.

Ο στόχος

Μέσα από την παρουσία των επιχειρήσεων, τη διενέργεια συνεντεύξεων, workshop και πάνελ, στοχεύεται η παρακίνηση και η συμμετοχή των επισκεπτών για την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, μέσω της επικοινωνίας και της δικτύωσης όλων των συμμετεχόντων, η συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, η κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας και των νέων ευέλικτων μορφών εργασίας, η απόκτηση και επικαιροποίηση δεξιοτήτων για την ανάπτυξη αποτελεσματικών ομάδων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Υποψηφίους για εργασία
Φοιτητές
Επιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες
Στελέχη Ανθρωπίνων Πόρων - Recruiters
Συμβούλους Επιχειρήσεων - Μέντορες
Life, Business, Executive Coaches
Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Ακαδημαϊκούς
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Επιμελητήρια
Θεσμικούς Φορείς Εργασίας και Εκπαίδευσης

Περιεχόμενο:

Εταιρικές Συμμετοχές

Τα stand των εταιρικών συμμετοχών θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου. Εκπρόσωποι εταιρειών και σύμβουλοι επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν συνεντεύξεις, να συναντήσουν το κοινό, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας τους.

Workshop αναζήτησης εργασίας

Τα workshop θα διεξαχθούν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αναζήτησης εργασίας, οι ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, elevator pitch - παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ και η αξία του Coaching στη λήψη αποφάσεων.

Ημερίδα επιχειρηματικότητας

Η ημερίδα επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές θα μιλήσουν για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στη χώρα αλλά και για την επιχειρηματικότητα ως προοπτική.

Recruiting trends - Σύγχρονες τάσεις στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει η παρουσίαση, όπου θα εστιάσει στις σύγχρονες πρακτικές και στους αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης και επιλογής ταλαντούχου Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και στις σχετικές προκλήσεις στον τομέα του HRM, με την υποστήριξη της HR Community.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου ή την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία.

http://jobfestival.gr/

Ετικέτες ,