Παρέμβαση Καραμέρου και Αποστολόπουλου για το γήπεδο του Παπάγου

Τις δικές τους απαντήσεις αναφορικά με την ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου της οδού Κύπρου στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, θέμα στο οποίο το «μένουμε... Χολαργό!» αναφέρθηκε και την  Τρίτη  (20/9),   έσπευσαν  -
προς τιμήν τους- να δώσουν άμεσα ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος και ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Με προσωπικό τηλεφώνημα στο συνδημότη και καταγγέλλοντα, Απόστολο Χαλιμά, ο κ. Καραμέρος εξήγησε ότι η Περιφέρεια έχει εγκρίνει το ποσό των 800.000 ευρώ για την ανακατασκευή του γηπέδου και πως είναι αποκλειστικά αρμοδιότητα του Δήμου Παπάγου - Χολαργού να προχωρήσει το θέμα.

Από τη μεριά του, ο κ. Αποστολόπουλος μέσω απαντητικής επιστολής δεν έδωσε κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα σχετικά με την έναρξη των εργασιών, γνωστοποίησε ωστόσο ότι εκκρεμεί η έγκριση από το Δασαρχείο, από τη στιγμή που το γήπεδο βρίσκεται εντός δασικής έκτασης.

Το «μένουμε... Χολαργό!» συνεχίζει να παρακολουθεί το θέμα και από εδώ θα ενημερωθείτε για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη προκύψει.

Ετικέτες ,