Έπεσε για να ξανασηκωθεί ο ΑΚΟ Άρης

Την ήττα και συνάμα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΣΚΑ, με σκορ 54-58, γνώρισε την Κυριακή (25/9) από την Εστία Φιλίας-Θησέα ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του θεσμού, οι «κιτρινόμαυρες», υποπίπτοντας
σε αρκετά λάθη και έχοντας σε κακή μέρα παίκτριες-ατού της ομάδας, λύγισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο από το συγκρότημα του Ρουφ, το οποίο να σημειωθεί ότι αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία, δηλαδή μία κατηγορία ψηλότερα από εκείνη του Άρη. Μπορεί να χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για το σύλλογο του Χολαργού προκειμένου να διακριθεί στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΕΣΚΑ, ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, εκεί όπου το σύνολο των Γεωργουδάκη-Στρατίκη συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο στη μεγαλύτερη τοπική κατηγορία της Αθήνας και ένα σκαλί πριν την Α2. Το πρώτο σφύριγμα για τον Άρη Χολαργού στη Β’ ΕΣΚΑ της σεζόν 2016-2017 έχει οριστεί για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, όταν η ομάδα της πόλης μας θα υποδεχτεί στο «Αντώνης Τρίτσης» το συμπολίτη ΑΣ Παπάγου, στις 21:30.

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 54-58

Δεκάλεπτα: 19-15, 31-30, 44-46, 54-58

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Σπύρος Γεωργουδάκης, Άρτεμις Στρατίκη): Δήμητρα Σταυροπούλου 10, Κατερίνα Μαρίνου 5, Μαριλένα Γρύσπου 10, Νικόλ Τρανούλη 10 (1 τρ.), Βάσια Μανώλα 1, Άννα Βερροιοπούλου 7, Βασιλική Ζάβρα, Μαρία Κόρμπου 6, Κωνσταντίνα Τσότρα 3, Μαρίνα Στεφανίδου, Νίκη Τσιρίμπαση 2, Σεμίνα Τσοκάνα.

Ετικέτες ,