Αποθέωση στη Θήβα για τον ΚΟ Χολαργού!

Στη Θήβα με όλα του τα αστέρια ταξίδεψε το Σάββατο (3/9) ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού, εκεί όπου έδωσε το δεύτερο φιλικό τεστ απέναντι στον τοπικό Κάδμο της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της έναρξης   του    πρωταθλήματος
της Α2, στις 8 Οκτωβρίου. Ζεστό καλωσόρισμα στη χολαργιώτικη αποστολή επεφύλαξαν ο Δήμαρχος Θηβαίων, Σπύρος Νικολάου και το ΔΣ του συλλόγου της Βοιωτίας. Το παρών στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος» έδωσαν 300 φίλαθλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον ανανεωμένο και σούπερ ενισχυμένο Χολαργό.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου έφτασε εύκολα στη νίκη (107-56), με 5 παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων (Γκιζόγιαννης 20 π. - 6 ριμπάουντ, Μπλίκερ 14 π., Μποχωρίδης 14 π., Μοτσενίγος 13 π., Κουτρούλιας 10 π.), ενώ ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς πέτυχε 9 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ.

Από τη μεριά της, η διοίκηση του ΚΟ Χολαργού ευχαρίστησε τον Κάδμο για τη φιλοξενία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της πόλης μας, κόντρα στον ιστορικό Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, την προσεχή Τετάρτη (7/9).

Στο μεταξύ, η αγωνιστική δραστηριότητα των ακαδημιών του ΚΟΧ ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο (10/9). Το πρόγραμμα των προπονήσεων όλων των τμημάτων, καθώς επίσης και τα γήπεδα που θα διεξάγονται οι προπονήσεις, θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (holargosbc.gr).

Όσα παιδιά επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματα των ακαδημιών μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου, στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), τις ώρες 18:30-20:30.

Τέλος, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 μ., στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα ILISSOS) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας για τη σεζόν 2016-2017, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος, στο οποίο ο Χολαργός θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην 34χρονη ιστορία του.

Ετικέτες ,