Συγχαίρει τους αθλητές του ΓΑΣΧ η παράταξη Τίγκα

Το Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Χολαργού και τους αθλητές του, για τις πρόσφατες επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών, συγχαίρει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τετάρτη (10/8) η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η παράταξη του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα έχουν ως εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Θερμά συγχαρητήρια σε Νέες και Νέους του ΓΑΣ Χολαργού

Ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ συγχαίρουν θερμά τις Νέες και τους Νέους του Γ. Α. Σ Χολαργού που συμμετείχαν στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Νέων Ανδρών και Γυναικών» στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 30-31/7/2016 και έκλεισαν αγωνιστικά την αθλητική χρονιά με τις πολύ μεγάλες επιτυχίες τους.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κάποιος, για τα παιδιά αυτά που αγωνίστηκαν με πρωτοφανές πάθος και ανέδειξαν το ταλέντο τους, αλλά και την πολύ μεγάλη επιθυμία τους για τη διάκριση της ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές τους που αξιοποιούν με προσοχή και μεθοδικότητα το ταλέντο του κάθε αθλητή. Όμως θα ήταν άδικο εάν δεν αναγνωρίζαμε την ισχυρή βούληση των διοικούντων για διάκριση και επιτυχίες, αλλά και την υπομονή και επιμονή των γονέων.

Οι επιτυχίες όμως για το Γ. Α. Σ. Χολαργού δεν σταματούν, αφού με τις επιδόσεις τους και τις θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές του, έφεραν τον Σύλλογό στη 2η θέση στην Ελλάδα!! στην βαθμολογία της κατηγορίας των Νέων Ανδρών όπου έφτασαν τους 80 βαθμούς.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία σας αυτή αποτελεί τιμή, πολύ μεγάλη τιμή για το δήμο μας, το δήμο Παπάγου-Χολαργού και τους δημότες του. Αποτελεί όμως μια πολύ καλή ευκαιρία για τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο να επιδοκιμάσει την επιτυχία αυτή και «Δι΄αυτής την Αριστεία».
Χρέος μας λοιπόν κ. Δήμαρχε  πρέπει να είναι οι γονείς, οι διοικούντες τον αθλητισμό, οι προπονητές αλλά και ο Δήμος να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της αριστείας και την πρόσβαση με αξία και ποιότητα στον Αθλητισμό.

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας

Ο Τοπικός Σύμβουλος
Παναγιώτης Μακρίδης

Μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ: Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ: Ελένη Ευαγγελοπούλου
Ίδρυμα Χαρτών και Χαρακτικής: Βασιλική (Βάνα) Κατσούλη
Α΄θμια Σχολική Επιτροπή: Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή: Αναστάσιος Καμβύσης

Ετικέτες ,