Στο Λεωνίδα Μαρίνο οι ακαδημίες του ΟΦ Χολαργού

Ανταποκρινόμενο στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού αποφάσισε και υλοποιεί το σύγχρονο ποδοσφαιρικό σχεδιασμό των Ακαδημιών του. Σκοπός του νέου σχεδιασμού είναι τα παιδιά των Ακαδημιών  και  μόνο  αυτά. Στο
πλαίσιο αυτό, ο ΟΦΧ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το Λεωνίδα Μαρίνο, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών. Ο κ. Μαρίνος είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και πολυετή πείρα στο χώρο των ακαδημιών. Τα τελευταία δύο χρόνια αρχικά ήταν υπεύθυνος προπονητής του παιδικού τμήματος και πέρυσι γυμναστής στην ανδρική ομάδα. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τον ΟΦ Χολαργού, με την ελπίδα πως αυτή η συνεργασία θα αναδείξει αυτή ακριβώς την προτεραιότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπεύθυνος των Ακαδημιών από την πλευρά της Διοίκησης συνεχίζει ο Αντιπρόεδρος, Μπάμπης Ακάσογλου, μαζί με τα μέλη του ΔΣ, Θέμη Χριστοφόρου και Δημήτρη Γλύπτη, οι οποίοι σε συνεργασία με το νέο Τεχνικό Διευθυντή αλλά και όλο το προπονητικό επιτελείο θα έχουν ως στόχο την ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής. Όνειρο για το σύλλογο είναι η Ακαδημία του να λειτουργήσει με βάση τα σύγχρονα διεθνή ποδοσφαιρικά πρότυπα και να αποτελεί υπόδειγμα όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε όλο το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Πολύ σημαντική είναι και η συνεργασία με τον Εργοφυσιολόγο, Δημήτρη Τσίτο, ο οποίος με την επιστημονική του εμπειρία και γνώση θα βοηθήσει τους προπονητές των τμημάτων να έχουν καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες αλλά και την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών, με μετρήσεις που θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Γιατρός της ομάδας παραμένει ο Αντώνης Λεμονής με το επιτελείο του. Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνει ο Χρήστος Προφίλης. Στη Γραμματειακή Υποστήριξη παραμένει η Βαρβάρα Χαιροπούλου.

Η διοίκηση του ΟΦΧ, τέλος, ευχαριστεί δημόσια τον έως τώρα Υπεύθυνο των Ακαδημιών, Δημήτρη Μωραΐτη, για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο από το πόστο αυτό. Ο κ. Μωραΐτης, που αφήνει πολύ σημαντικό έργο, θα παραμείνει ως προπονητής του τμήματος των Pre-junior, αφού σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα θέματα των Ακαδημιών.

ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΦ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Υπεύθυνος Ακαδημιών εκ μέρους της Διοίκησης:

Μπάμπης Ακάσογλου (Αντιπρόεδρος)

Συνεργάτες:

Θέμης Χριστοφόρου, Δημήτρης Γλύπτης (Μέλη ΔΣ)

Τεχνικός Διευθυντής και Προπονητής Εφηβικού:

Λεωνίδας Μαρίνος

Προπονητής Παιδικού:

Λευτέρης Τσουκαλάς

Προπονητής Παμπαιδικού:

Γιώργος Φελλάς.

Βοηθός:

Θοδωρής Κωστόπουλος

Προπονητής Τζούνιορ:

Σωτήρης Βλαχάκης

Προπονητής Pre-junior:

Δημήτρης Μωραΐτης.

Βοηθός:

Λευτέρης Τσουκαλάς

Προπονητής Bebe:

Μάκης Ζώγας.

Βοηθός:

Φάνης Κατσαρός

Προπονητής Τερματοφυλάκων:

Μάκης Ζώγας

Ετικέτες ,