Έκτος στον κόσμο ο Δημήτρης Λαμπράκης του ΓΑΣΧ!

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Ομάδα Τοξοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου που διεξήχθη στην Άγκυρα της Τουρκίας από 1 έως 6 Μαρτίου 2016. Ανάμεσα στους τρεις αθλητές που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν και ο αθλητής του  Γυμναστικού
Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, Δημήτρης Λαμπράκης, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση κατέλαβε την έκτη θέση στην κατάταξη του Σύνθετου Τόξου Νέων Ανδρών, με 583 πόντους.

Στο ομαδικό, η χώρα μας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 1.738 πόντους, περνώντας στους ημιτελικούς όπου και κατετάγη τελικά τέταρτη. Στο πλευρό των αθλητών μας ήταν ο προπονητής του ΓΑΣΧ και ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Παμβουξόγλου.

Το ΔΣ του ΓΑΣ Χολαργού και το «μένουμε... Χολαργό» συγχαίρουν τόσο το Δημήτρη και τον Αλέξανδρο, όσο και ολόκληρη την οικογένεια της τοξοβολίας και του ΓΑΣΧ, για τα περήφανα συναισθήματα που τόσο απλόχερα μας πρόσφεραν. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε την αθλητική σας πορεία με το ίδιο πάθος!

http://www.archery.org.gr/to-proto-metallio-sto-pagkosmio-kch-ine-gegonos/

Ετικέτες ,