Ο Γιάννης Τάμπρατζης νέος προπονητής στον ΟΦ Χολαργού

Με τα αποτελέσματα και κυρίως τις εμφανίσεις του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού στο φετινό πρωτάθλημα να είναι κάτω του μετρίου και να μη θυμίζουν σε τίποτα την περσινή πορεία πρωταθλητισμού που διέγραψε ο σύλλογος, οι διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν να λύσουν την Πέμπτη (3/12) τη συνεργασία τους  με  τον  προπονητή,  Νίκο
Νικολακόπουλο. Ο απολογισμός του κ. Νικολακόπουλου σε 11 ματς πρωταθλήματος και 1 Κυπέλλου με τον ΟΦΧ ήταν 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, με τη «γαλάζια αρμάδα» να έχει μείνει ήδη 9 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση του 2ου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και εκτός Κυπέλλου από την 3η κιόλας Φάση του θεσμού. Αντικαταστάτης του Νίκου Νικολακόπουλου στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Τάμπρατζης.

Ο 54χρονος τεχνικός είναι γνωστός στους... παλαιότερους ως ποδοσφαιριστής της μεγάλης ομάδας του Αθηναϊκού τη δεκαετία του ’90, τότε που οι «λόρδοι» είχαν καταφέρει να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και στη συνέχεια στο τότε Κύπελλο UEFA, νυν Europa League, αντιμετωπίζοντας τη μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Ελλάδα και Αγγλία.

Ο κ. Τάμπρατζης έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε ΑΟ Περιστερίου, Ήφαιστο Περιστερίου, Νέα Ιωνία, Ηλυσιακό, Αθηναϊκό, Ηλιούπολη, Πεύκη και Διάνα Ηλιούπολης, ενώ μέχρι πρότινος αποτελούσε τον προπονητή της ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιάννης Τάμπρατζης θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Χολαργού το ερχόμενο Σάββατο (5/12), στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Καματερό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΟΦΧ έχει ως εξής:

«Το ΔΣ του ΟΦ Χολαργού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο μέχρι τώρα προπονητή του συλλόγου, Νίκο Νικολακόπουλο, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και το ακέραιο του χαρακτήρα του. Του εύχεται, δε, κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε νέα του προσπάθεια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Επίσης, ανακοινώνει ότι από σήμερα (3/12) προπονητής της αντρικής ομάδας θα είναι ο Γιάννης Τάμπρατζης, στον οποίο και εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του».

Ετικέτες ,